El Mirandés refreda el somni del play-off de l’FC Andorra

Agencia inmobiliaria en Andorra todo tipo de propiedades para comprar alquilar o invertir en Andorra

Eder Sarabia ha introduït diversos canvis en l’onze inicial respecte a l’1-4 contra la Ponferradina amb el retorn de Lizoain a la porteria o Pampín i Pastor en defensa. Sobre la gesta de l’Estadi Nacional dos equips amb dinàmiques positives i amb bon futbol. La primera ocasió del partit ha estat al minut 3 per al Mirandés amb una rematada des de la frontal de l’àrea de Beñat Prados que ha sortit lleugerament desviada. Tres minuts més, tard ho tornava a intentar el conjunt visitant mitjançant Roberto López, el xut s’ha estavellat en un defensor local. Els de Joseba Exteberria exercien una pressió elevada amb uns bons minuts en atac i provocava que l’Andorra no se sentís còmode. Als tricolors els costava sortir del seu propi camp i a la banqueta Eder Sarabia no ho veia clar i donava diverses indicacions. Fins al minut 15, l’Andorra no s’ha acostat a la porteria d’Alfonso Herrero, Germán Valera no ha pogut controlar bé una pilota, que ha acabat a les mans del porter. A poc a poc les forces s’equilibraven i s’aconseguia tenir una possessió llarga per part dels locals. Una falta per banda dreta executada per Héctor Hevel no l’ha pogut aprofitar Sinan Bakis que no ha pogut rematar en condicions. Héctor Hevel en una jugada contra el Miradés Superada la mitja hora de partit, Héctor Hevel ho ha provat des de la frontal de l’àrea, però el xut ha sortit desviat. A la banqueta, Sarabia no estava massa content amb el que veia i donava indicacions constants als seus homes. El Mirandés buscava el primer gol i Raúl en una acció personal ha tingut una bona ocasió, però la rematada ha sortit fora per poc. A la següent jugada arribaria la primera oportunitat clara per a l’Andorra. Alti conduïa una bona pilota per la dreta, assistència per a Héctor Hevel, que la cedeix a Bakis lliure de marca no ha pogut trobar la porteria. Al minut 43, Sergio Molina des de fora l’àrea etzibava un potent xut, que ha obligat a fer una gran aturada Herrero i enviar la pilota a córner. Eren bons moments per a l’Andorra i just abans del descans Pastor rematava per sobre del travesser una centrada d´Héctor Hevel. A la represa, el Mirandés ha pogut disparar primer, però Raúl Garcia no ha pogut rematar correctament una centrada per banda dreta de Roberto López. L’Andorra ha continuat tenint el control de la pilota, però el conjunt de Miranda de Ebro ha tingut la primera ocasió clara del segon temps. Roberto López ha fet estirar a Lizoain per evitar el 0-1 i ha enviat la pilota a córner. Alti protegint una pilota Una passada a l’espai d’Óscar Rey l’ha aprofitat Jofre per guanyar l’esquena a Pampín i la seva rematada l’ha tret el lateral esquerre perquè anava cap a porteria després de superar a Lizoain. A sis minuts per al final, una jugada de Gelabert ha servit per assistir a Javi Llabrés que ha estat objecte de penal per part de Lizoain. Raúl Garcia des dels 11 metres no ha fallat i posava el 0-1. L’Andorra ha intentat a la desesperada aconseguir l’empat, però ha estat missió impossible. Després de vuit jornades sense perdre, avui s’ha tastat el sabor de la derrota, que deixa els tricolors amb 51 punts a 8 de l’Albacete, sisè, a manca de quatre jornades per acabar la competició. El proper partit serà diumenge vinent a l’Anxo Carro contra el Lugo, cuer, i que ja ha perdut la categoria. FITXA TÈCNICA Camp: Estadi Nacional. 2010 espectadors. FC ANDORRA (0): Lizoain, Alti (Petxarromán, 64′), Pastor (Adri Vilanova, 86′), Mika Mármol, Pampín (Carlos Martínez, 86′), Héctor Hevel, Jandro, Molina (Iván Gil, 64′), Valera, Almpanis (Jacobo, 64′) i Bakis. CD MIRANDÉS (1): Herrero, Juanlu (Santos, 90′), Prados (Michelis 90′), Álex Martín, Barbu, Salinas, Álvaro Sanz (Gelabert, 69′), Oriol Rey, Roberto López (Jofre, 64′), Pinchi (Javi Llabrés, 64′) i Raúl. Àrbitre: Fuentes Molina (València). Eder Sarabia -a la banqueta-, Lizoain, Iván Gil / Álvaro Sanz, Juanlu, Salinas. Gols: 0-1 Rául Garcia (86′).