Empat de l’FC Andorra a Leganés i manté opcions d’acabar setè

Agencia inmobiliaria en Andorra todo tipo de propiedades para comprar alquilar o invertir en Andorra

Els tricolors han sortit espessos com el temps i en els primers compassos del partit ha estat el Leganés el que ha dominat i el que ha creat perill sobre la porteria de Nico Ratti. El primer avís ha arribat al minut 2 amb una rematada de cap de Cissé a fora. Quatre minuts més tard, ho intentava Arnaiz des de la llarga distància, però la pilota no trobava porteria. Al minut 8, de nou, Cissé n’ha tingut una altra, però la mitja volta des del punt de penal ha marxat per la línia de fons. El davanter guineà continuava buscant porteria, però en aquesta ocasió, la pilota ha anat a mans del porter de l’Andorra. La primera arribada tricolor no s’ha produït fins passat el primer quart d’hora de joc. Una centrada de Mika Mármol l’ha acabat rematant Valera. A poc a poc, els d’Eder Sarabia, s’han tret la son de les orelles i la pressió dels “pepineros”. Al minut 23 arribaria la primera jugada clau. Carlos Martínez no pot batre a Dani Jiménez i la pilota acaba a córner. Des de la cantonada, Jandro fa la centrada i a la frontal de la petita, Pastor remata al fons de la xarxa fent el 0-1. Segona assistència del migcentre i primer gol per al central català. L’Andorra en volia més enmig d’una pluja intensa i al minut 28, Carlos Martínez ha tingut una doble ocasió, però s’ha topat amb el porter local. Alex Pastor celebrant l’1 0 L’Andorra era l’amo i senyor del partit i Jandro ha buscat sorprendre a Dani Jiménez amb una falta lateral directa, però la pilota ha marxat fora, per poc. Al 37, un embolic a l’àrea entre Jacobo i Carlos Martínez ha acabat amb un xut fort i sec de Petxa, que ha obligat a intervenir a Dani Jiménez. El Leganés empataria cinc minuts abans del descans. Una falta a la línia de tres quarts d’atac la treu ràpida i Karrikaburu davant de Pastor es treu un gran xut que es cola per tot l’escaire de la porteria de Nico Ratti. Jandro xuta una falta L’FC Andorra ha continuat amb el domini del joc i dos minuts després de la represa, Álex Valle ha tornat a posar a prova el porter local. Al 61 el Leganés hauria pogut avançar-se, però Karrikaburu estava en fora de joc i el gol no ha pujat en el marcador. Nou minuts més tard, Dani Raba filtra una pilota entre els centrals, però Karrikaburu sol davant Ratti ha enviat la pilota al pal. El Leganés era qui buscava més la porteria contrària i Raba ha tingut el gol en les seves botes, però Ratti ho ha evitat. Quatre minuts abans d’arribar al final del temps reglamentari, Dani Raba ha marcat el segon, però l’assistent ha assenyalat fora de joc. En temps afegit, Jorge Saénz ha rematat fluix a les mans de Ratti. La darrera ocasió l’ha tingut l’Andorra. Héctor Hevel dins l’àrea ha rematat fora. Un punt per a cadascú, que deixa els tricolors novens amb 56 punts a tres de la setena plaça. L’FC Andorra clourà el curs dissabte vinent a l’Estadi Nacional contra el Vila-real B d’Iker Álvarez de Eulate (16.15 hores). FITXA TÈCNICA Camp: Butarque. 7.873 espectadors. LEGANÉS (1): Dani Jiménez, Miramón, Jorge Sáenz, Omeruo, Josema (Enric Franquesa, 62′), Undabarrena (Rubén Pardo, 86′), Neyou, Cissé, Qasmi (Dani Raba, 62′), Jose Arnáiz (Narváez, 81) i Karrikaburu (Juan Muñoz, 81′). FC ANDORRA(1): Ratti, Petxarromán, Pastor, Mika Mármol, Alex Valle (Pampín, 84′), Héctor Hevel, Jando, Molina, Jacobo (Bundu, 68′), Valera (Almpanis, 68′) i Carlos Martínez. Àrbitre: Sánchez López (Murcia). T.G. Undabarrena. Gols: 0-1, Pastor (24′). 1-1, Karrikaburu (40′).