L’Atlètic Escaldes, campió de la Lliga Multisegur

Agencia inmobiliaria en Andorra todo tipo de propiedades para comprar alquilar o invertir en Andorra

L’Atlètic ha anat per feina des del primer minut. Per ser campió necessitava la victòria i no volia esperar. Només ha trigat tres minuts a marcar, per obra de Riverola. Un ‘hat trick’ de Guillaume en només deu minuts -entre el 16′ i el 26′- ha sentenciat el duel. Abans del descans, Bolivar ha posat la maneta al marcador davant un Engordany, els jugadors dels quals s’han quedat aturats durant el primer minut del duel en protesta pels impagaments que pateixen. El segon temps ha estat, doncs, un tràmit. Tot i així, encara han ampliat més les diferències fins a l’1-7 final. Al final del duel, lògicament els jugadors escaldencs han desfermat l’eufòria per celebrar un títol històric. Així doncs, el triomf de l’Atlètic fa inútil l’aconseguit per un Inter que, això sí, es consolida a la segona posició. El gol de Pau Bosch al primer temps ha estat suficient per superar la Penya Encarnada. -seguirà ampliació-