L’Engordany suma la segona incompareixença i sense canvis en la part alta

Agencia inmobiliaria en Andorra todo tipo de propiedades para comprar alquilar o invertir en Andorra

La 23a jornada de la Lliga Multisgur Assegurances ens ha deixat la segona incompareixença de la UE Engordany. Els jugadors ja havien avisat aquesta setmana que no jugarien si no els ingressen els tres mesos que els deuen. I en l’acta arbitral, el col·legiat Andreu Vilanova reflecteix que només s’han inscrit set jugadors del mínim de 13 que marca el reglament. S’enfrontaven al Sant Julià i aquesta propera setmana el Comitè de Competició acabarà decretant la victòria laurediana per 0-3. Això suposa que l’equip presidit per Christian Cellay està a una incompareixença de quedar exclòs de la Primera Divisió. La jornada ha començat amb el duel més interessant entre l’Inter Club Escaldes i l’FC Santa Coloma, que ha acabat amb empat a zero. L’actual campió de lliga ha enviat dues pilotes al pal i l’ocasió més clara ha estat al minut 74, quan Pau Bosch, que rematava a boca de canó al segon pal, però veia com Miguel López estirava el cos per salvar el gol sota la línia. L’Atlètic Escaldes tenia una oportunitat d’or per acostar-se al títol, però no han pogut passar de l’empat a 1 contra l’FC Ordino. Les coses se’ls hi ha posat de cara molt aviat amb un gol de Guillaume López al minut cinc de partit. El domini escaldenc ha estat la tònica i a la segona meitat ha tingut diverses ocasions per ampliar distàncies, però la pilota no ha entrat. Cinc minuts abans de la finalització, l’Ordino feia el gol de l’empat mitjançant Maldonado. L’Atlètic ho ha intentat i en la darrera jugada li han anul·lat un gol per fora de joc. Tot i l’empat, continua líder amb 50 punts, sis més que l’Inter i 9 més que l’FC Santa Coloma. Per la seva part, l’Ordino, segueix ocupant plaça de promoció pel descens. Per la seva banda, el Penya Encarnada ha protagonitzat la sorpresa de la jornada després de golejar a la Unió Esportiva Santa Coloma (4-1). Rodrigo Piloto amb dos gols, Fabinho i Tomaz han estat els golejadors, mentre que el gol de Faysal no ha servit de res. Tres punts, que acosta el Penya cap a la salvació. [related:galleries:1:{orientation:vertical}]