Passeig triomfal del MoraBanc Andorra per acomiadar-se de la Leb Or

Agencia inmobiliaria en Andorra todo tipo de propiedades para comprar alquilar o invertir en Andorra

Els dos equips no s’hi jugaven res i això s’ha notat en els primers compassos del partit. El MoraBanc Andorra des de la passada setmana és nou equip de l’ACB, mentre que els bascos no han volgut forçar pensant en el play-off d’ascens. El primer quart hi ha hagut alternatives en l’electrònic. Els locals han arribat a tenir un avantatge de quatre punts, però els de Natxo Lezkano l’han eixugat i gràcies a un triple d’Schreiner i una cistella de Maric. Al final dels primers deu minuts l’electrònic era de 16-17. La bona notícia ha estat el debut a la Leb Or amb la samarreta del MoraBanc Andorra del jove Aaron Ganal de 19 anys i format a les categories inferiors del Barça. Jonhy Dee intentant una cistella El segon quart ha estat molt més animat amb una molt bona versió dels tricolors, que han posat una marxa més. Joc coral en atac amb aportacions de Llovet, Dos Anjos (MVP amb 14 punts, 16 rebots i 33 de valoració) o Dee i una bona defensa han portat els andorrans a manar de 14 punts (27-41). Els locals, però, intentaven retallar diferències a base de triples i al descans el marcador era de 36-46. A la represa s’han vist les dues cares de cada equip. El MoraBanc Andorra ha sortit amb moltes ganes i assolint la màxima del partit amb 15 punts de diferència (38-53). Mentrestant, el Gipuzkoa que en els primers minuts no li entrava res ha reaccionat amb un parcial de 8-0 i s’ha col·locat a només quatre punts. Tot i això, els homes de Lezkano no s’han deixat sorprendre i han tornat a posar 10 punts de diferència (51-61). Micah Speight en una jugada contra el Gipuzkoa El darrer quart ha estat un passeig triomfal per al MoraBanc Andorra amb parcial de sortida de 0-11, que ha servit per marxar de vint punts (51-71). Una diferència que s’ha pogut mantenir al llarg dels últims minuts, que han servit per tancar una molt bona temporada amb 30 victòries i 4 derrotes, igualant els registres del Betis i Múrcia. Ara arriba un període merescut de vacances i a qui se li gira feina serà al general manager, Francesc Solana, per confeccionar la plantilla del retorn a l’ACB. FITXA TÈCNICA GIPUZKOA (62): Jaworski 14, Oroz 7, Martínez de la Orden 12, Delas, Sollazzo 7 – cinc inicial -, Duke 5, Zubizarreta 6, Motos 3, Beraza 8, Nurger, De la Hera i Miranda. 4 de 9 tirs lliures; 11 de 30 llançaments de 2; 12 de 34 triples; 25 rebots (7+18). MORABANC ANDORRA: Dee 20, Speight 4, Borg 3, Llovet 11, Dos Anjos 14 – cinc inicial -, Andric, Rubio 17, Ganal, Schreiner 6 i Maric 4. 15 de 16 tirs lliures; 20 de 33 llançaments de 2; 8 de 27 triples; 44 rebits (10+34). Àrbitres: Bravo Loroño, Martínez Prada i González Cuervo Parcials: 16-17; 36-46; 51-61; 62-79