Experto en SEO y Especialista SEM – T.+3 3 7 8 6 5 6 8 9 0 1

Profesional del Marketing y Comunicación Online Experto en SEO y Especialista SEM Ayudando a PYMES a dar el salto Online t.+376360387

GOOGLE – Aquesta Web està en VENDA … T.+33786568901

POSICIONAR la seva WEB d’una forma GARANTIDA …!

Li creem GOOGLE BUSINESS i Google maps molt importants per la cerca local per posicionar la seva web a la 1ª plana de GOOGLE. També altres Xarxes Socials.

  1. ¿CAPTAR RESIDENTS PASSIUS …?
  2. ¿INVERSORS per ANDORRA …?
  3. ¿POSAR LA SEVA WEB a la 1ª plana de GOOGLE …?
  4. ¿COMPRADORS PER A LES SEVES FINQUES … ?
  5. ¿EMPRESES PER LLOGAR ELS SEUS LOCALS … ?

És per això que em dirigeixo a vostès per a oferir-los els meus serveis en temes de captar clients per a la seva empresa en l’àmbit internacional amb la NOVA OPCIÓ  oberta per a Residents Passius, potencials residents que en un entorn europeu cada vegada més conflictiu poden estar interessats a instal·lar-se a Andorra com a centre fiscal de les seves activitats en l’àmbit mundial o europeu.

Sobretot empreses EXPORTADORES de França i Espanya amb un impost a ANDORRA de només el 2%.

Els ofereixo POSICIONAR la seva WEB en ANGLÈS, FRANCÈS, RUS, ITÀLIA, ALEMANY, ESPANYOL o CATALÀ per trobar en altres Mercats els clients que avui en dia no tenim al País.

Fem posicionament Natural i orgànic (És a dir sense trampes informàtiques) ens ajudem de Vídeos, fotos, (Vídeos i fotos que fem nosaltres mateixos),  blogs propis i un treball d’investigació sobre el que busca la gent o on trobar els clients que poden necessitar els seus serveis i les seves propietats en venda. Utilitzem totes les XARXES SOCIALS que GOOGLE indexa … així aconseguim amb poc temps més d’un LLOC a la 1ª PLANA de GOOGLE.

Salutacions cordials

https://marquetingdecontinguts.com/  mk.europa@gmail.com  

Positionnement de Sites web et référencement naturel

https://www.referencement-web-ariege.fr  

P.I. Pamiers – Ariege (France) T. France 0033608866146 –

T.Andorre +376360387.