Andorra resisteix mitja hora per acabar patint la primera derrota a la classificació de l’Eurocopa

Agencia inmobiliaria en Andorra todo tipo de propiedades para comprar alquilar o invertir en Andorra

La selecció nacional tornava a la competició amb el record del bon paper a la Lliga de les Nacions on va sumar vuit punts. Enfront estava Romania, una selecció que vol tornar al primer nivell gràcies a una nova fornada de jugadors. Els romanesos, que no participen a la fase final de la competició des de l’Eurocopa de França el 2016, han sortit decidits a imposar el seu domini. I així ha estat ja que la possessió a la primera part ha estat del 70% per ells, guiats per Morutan, el jugador del Pisa de la Sèrie B italiana. La seva centrada ha estat rematada de cap per Man. Uns minuts abans, el VAR havia anul·lat un gol d’Olaru per un fora de joc. A l’inici de la segona part, es repetiria l’acció per amb un final diferent. Gol d’Olaru a passada de Marin, anul·lat per l’àrbitre i validat pel VAR, el 0-2. Malgrat el domini visitant, els tricolors estaven, fins aleshores, ben situats en el camp i molt organitzats en defensa, tret de la jugada del segon gol dels romanesos on Olaru li ha pispat la cartera a Alavedra. Aquesta acció ha estat un cop dur al que s’ha afegit, pocs minuts després, l’expulsió de Rebés, que se n’ha anat als vestidors en veure dues targetes grogues. Amb un jugador menys i amb dos gols en contra tot el peix estava venut, o quasi. Perquè Romania s’ha continuat acostant a la porteria d’Iker. Cal destacar que a manca de quatre minuts per al final, Marc Pujol ha entrat al terreny de joc en substitució de Cervós, igualant les 106 internacionitat d’Óscar Sonejee. FITXA TÈCNICA Camp: Estadi Nacional. 2927 espectadors. ANDORRA ( 0): Iker, Rubio, Llovera, Alavedra, San Nicolás (Marc García, 86′), Martínez (Eric Vales, 71′), Rebés, Marc Vales (Guillén, 60′), Cervós (Marc Pujol, 86′), Vieira i Berto Rosas (Cucu, 71′). ROMANIA (2): Radu, Ratju, Olaru (Marius Marin, 65′), Buran, Dragusin, Morutan (Dobre, 72′), Razvan Marin (Valuta, 65′), Man (Popescu, 72′), Stanciu (Tanase, 78′), Sorescu i Alibec. Àrbitre: Dario Bel (Croàcia). T.G.: Llovera, Marc Rebés (2, 61′) / Razvan Marin, Popescu i Dragusin. Gols: 0-1, Mann (35′); 0-2, Alibec (50′).