El descens i la plaça a la Conference League es decidirà en la darrera jornada de lliga

Agencia inmobiliaria en Andorra todo tipo de propiedades para comprar alquilar o invertir en Andorra

La 26a jornada de la Lliga Multisegur Assegurances ha servit perquè la Unió Esportiva Santa Coloma s’hagi proclamat campió de lliga després d’empatar a 1 gol contra l’Inter Club d’Escaldes. La ressaca dels campions continuava, segurament, aquest diumenge. Un dia on s’ha disputat la resta de partits i que afectaven a la part baixa de la taula. En horari unificat, tal com havia establert la Federació Andorrana de Futbol s’han jugat tres enfrontaments, que no han comportat canvis. L’Atlètic Amèrica continua últim i en descens directe a la Lliga Unida després de caure 0-3 contra el Pas de la Casa. David Salguero amb un hattrick ha estat l’home del partit. Al minut 40 ha fet el primer gol. Al 71′ feia el segon i quatre minuts més tard enviava per tercer cop la pilota al fons de la xarxa per certificar la permanència. Per la seva part, el Carroi ha perdut 0-2 contra el Penya Encarnada. Dani Campos feia el 0-1 abans d’arribar al descans i a la segona meitat Corominas rematava de cap un córner posant el 0-2 en un partit que s’ha jugat a Alàs. El Carroi és penúltim amb un punt més que l’Atlètic Amèrica. Qui també haurà de lluitar per aconseguir la salvació és l’Esperança que ha encaixat un 2-4 contra l’Ordino. Luis Blanco ha obert la llauna per als ordinencs, però tres minuts més tard Iturrino empatava el partit. Javi Montserrat tornava a posar per davant l’Ordino. Monsif Khattar i Fran Cano ampliaven les diferències en la segona meitat, mentre que Diego Nájera posava el 2-4 final. Braian Pubill en una jugada contra l’Ordino. Amb els resultats d’avui i d’ahir, quedarà per decidir qui acabarà segon i disputarà la pròxima edició de la Conference League. Ara mateix, l’Inter és qui la jugaria. Té 60 punts i la setmana vinent jugarà contra el Penya Encarnada que no s’hi juga res. L’FC Santa Coloma també hi opta, malgrat perdre ahir contra l’Atlètic Escaldes. Té dos punts menys que els d’Otger Canals i jugaran contra la UE Santa Coloma, que ja és campió. Cal tenir en compte que el tercer lloc també podria donar accés a la competició europea si els de Ramon Maria Calderé guanyen la Copa Constitució. L’Atlètic Escaldes també té opcions d’acabar segon. Haurà de guanyar l’Atlètic Amèrica, que vol evitar el descens i esperar una carambola de resultats. El Carroi haurà de treballar de valent si vol salvar-se i s’enfrontarà a l’Ordino que ja ho té tot fet, mentre que l’Esperança, que és qui marca la salvació es veurà les cares amb el Pas de la Casa. Ara mateix està a un punt de la promoció i a dos del descens directe.