El preu del metre quadrat s'apuja un 15% al tercer trimestre de l'any

El preu del metre quadrat s’apuja un 15% al tercer trimestre de l’any

Agencia inmobiliaria en Andorra todo tipo de propiedades para comprar alquilar o invertir en Andorra

El preu del metre quadrat s'apuja un 15% al tercer trimestre de l'any

El preu del metre quadrat s’apuja un 15% al tercer trimestre de l’any

El preu mitjà per metre quadrat dels pisos s’ha incrementat un 15% respecte al tercer trimestre de l’any anterior, segons les dades publicades avui pel departament d’Estadística. Així durant aquest tercer trimestre el preu mitjà del metre quadrat s’ha situat en els 3.079,4 euros, mentre que durant el període homòleg del 2021 la xifra se situava en els 2.676,9 euros.

Pel que fa a les transaccions immobiliàries del tercer trimestre de l’any es constata una disminució del 18,5% respecte el tercer trimestre de l’any anterior, tot i un augment del 11% en relació amb l’acumulat en els darrers dotze mesos.

Respecte al nombre de béns immobles transmesos, durant el tercer trimestre del 2022, han disminuït el 9,9% respecte al tercer trimestre de l’any 2021, on tots els béns immobles transmesos han experimentat un decrement respecte al trimestre de l’any anterior. No obstant, la variació anual de l’acumulat dels darrers dotze mesos mostra un augment del 23,1%.

Respecte al valor dels béns immobles transmesos, durant el tercer trimestre del 2022, ha disminuït el 17,9% respecte al tercer trimestre de l’any anterior, tot i que l’acumulat en els darrers dotze mesos mostra un augment del 28,3%.

Amb referència a la superfície transmesa, expressada en metres quadrats, ha augmentat el 195,9% respecte al tercer trimestre de l’any anterior i l’acumulat dels darrers dotze mesos mostra un increment del 99%. 

LLEGIR MÉS: https://www.bondia.ad/economia/el-preu-del-metre-quadrat-sapuja-un-15-al-tercer-trimestre-de-lany