El tricolor Bundu debuta amb gol amb Sierra Leone

Agencia inmobiliaria en Andorra todo tipo de propiedades para comprar alquilar o invertir en Andorra

Bundu ha estat titular amb Sierra Leona. De fet ha jugat els noranta minuts El partit, però, s’ha complicat a pocs minuts del descans quan Sao Tomé ha marcat el 0-1. Només començar el segon temps, però, Sierra Leona ha empatat. Bundu ha estat l’autor de l’1-1. Posteriorment, però, el rival s’ha tornat a avançar en el marcador. Quan faltaven 12 minuts per al final el seu compatriota Comeh ha igualat el duel. Sierra Leona ha buscat fins al final el tercer gol, però no l’ha trobat, fet que els situa molt a prop de l’eliminació en la fase de classificació per a la Copa d’Àfrica, ja que després de tres partits disputats en un grup de quatre equips només ha pogut sumar dos punts. El pròxim diumenge, la selecció de Bundu tindrà un nou compromís. Repetirà, de fet, davant Sao Tomé Príncipe, en la quarta jornada del grup. Per això, el davanter tricolor serà baixa en el duel davant l’Eibar. Amb aquest gol, però, Bundu ha fet història a l’Andorra. Fins ara, el club només havia tingut internacionals amb la selecció del Principat. Algun d’ells, fins i tot, havien marcat com ara Cristian Martínez. Ara, el jugador de Sierra Leone s’ha convertit en el primer no andorrà que anota un gol amb el seu combinat nacional.