Els perseguidors aprofiten la punxada de la UE Santa Coloma per retallar distàncies amb el liderat

Agencia inmobiliaria en Andorra todo tipo de propiedades para comprar alquilar o invertir en Andorra

La ‘bomba’ va arribar ahir dissabte, després que la UE Santa Coloma no aconseguís passar de l’empat davant la Penya Encarnada (1-1), que fins i tot va tenir opcions d’emportar-se els tres punts fins als últims cinc minuts. Un gol de David Corominas havia permès als de vermell avançar-se en el marcador, però els de Ramon Maria Calderé no van donar-se per vençuts i van aconseguir salvar un empat gràcies a Juan Alberto Sánchez, que va posar la igualada al minut 87 per treure el mínim premi d’un mal partit dels colomencs. Unes taules que obligaven a tots els candidats al títol a posar-se mans a l’obra. L’Atlètic Escaldes ha estat el primer a aprofitar-ho, en un duel contra l’Ordino (1-0) amb poc protagonisme dels davanters que s’ha decidit gràcies al gol inicial de Jordan Gutierrez, que ha assegurat els tres punts al quart classificat. Després ha estat l’FC Santa Coloma, amb la primera golejada de la tarda (4-0), qui ha continuat posant pressió al liderat. Els gols a la segona meitat de Cristian Novoa, Mario Mourelo, Jilmar Torres, de penal, i David Virgili, han donat la victòria a l’equip entrenat per Fede Bessone, molt superior al Carroi. Torn del segon classificat, l’Inter Escaldes, que estava davant la seva oportunitat d’or per seguir confiant en emportar-se aquesta Lliga Multisegur si guanyava al Pas de la Casa. Els escaldencs s’han vist per davant després d’un gol en pròpia porta de Rafael Santos i han optat per defendre amb garanties la porteria d’Adrià Muñoz per assegurar els tres punts (0-1) i quedar-se a només dos del líder. El diumenge ha tancat amb un partit clau per la zona de descens entre Atlètic Amèrica i Esperança que s’ha decidit a la primera meitat. Després de dues expulsions a Bustos i Bejarano, ha arribat la golejada de l’Esperança (0-5) amb gols de Blanco (2), Rui Figueras, Alex Rente i Sergio Moreno que ha tret l’equip de l’última posició. Una jornada en què el The Boss la Massana, que ja havia certificat l’ascens a Primera divisió andorrana, s’ha proclamat campió de la Lliga Unida després de vèncer al filial de la UE Santa Coloma (1-2) amb gols de Joel Martínez i Ivan Fernández. [related:galleries:1:{orientation:vertical}]