Karrikaburu manté amb vida a l’Andorra després d’un gol al darrer minut de partit

Agencia inmobiliaria en Andorra todo tipo de propiedades para comprar alquilar o invertir en Andorra

Ferran Costa ha sortit amb algunes rotacions a l’onze inicial. Després de molts partits, Vilanova ha tornat a l’eix defensiu, acompanyat de Pastor -avui l’encarregat de la banda dreta-, Diego González i un Martí Vilà plenament recuperat després de l’entrada rebuda a Gijón. Al mig del camp, els tricolors han tornat a formar amb Jandro i Molina al doble pivot, Bover un pèl més avançat en defensa i Scheidler escollit per liderar la punta de l’atac. L’Andorra ha arrencat més intens, endarrerint a un Burgos que ha estat el primer a avisar a la porteria contrària. Una conducció perillosa d’Alex Sancris cap a la frontal ha servit perquè els visitants avisessin per primera vegada al cap de cinc minuts. L’extrem madrileny ha obligat a Ratti a exhibir-se després d’un gran xut des de lluny que podria haver avançat als de ‘Bolo’ ben aviat. Els tricolors han pogut respondre al contracop, en una jugada en superioritat on Lobete ha errat la passada final a Scheidler. Molina també ha posat a prova a ‘Churripi’ a l’altra banda, després d’un potent xut de falta que ha sortit massa centrat. Les estava tenint l’Andorra per avançar-se, la més clara després d’una gran centrada d’Iván Gil que Bover no ha pogut rematar en bona direcció al punt de penal. L’Andorra ha estat a punt de caure avui a la Primera RFEF. El Burgos s’ha assentat al duel amb el pas dels minuts. Havien d’espavilar els burgalesos si volien seguir pujats al tren de la promoció i Dani Ojeda ha pogut intimidar a Ratti en dues ocasions. Primer en un xut que ha allunyat l’argentí amb els punys, i després en una passada filtrada a Fer Niño assenyalada com a fora de joc. Però ha estat un partit de molta activitat, i l’Andorra també tenia nombroses situacions de perill dins l’àrea que no aconseguia finalitzar. Quan els de Costa han començat a trobar a Iván Gil han apujat el llistó. El migcampista queia a la banda esquerra, aprofitant que Martí Vilà es movia lliurement per l’atac de l’Andorra, i això els permetia ser més verticals per aconseguir trobar el forat davant una defensa ben plantada. Una arribada de Scheidler al segon pal abans del descans podria haver estat vàlida, però el punta francès tampoc ha estat encertat en l’última rematada de la primera meitat. Sancris ha estat un maldecap per a la defensa tricolor. L’extrem del Burgos ha protagonitzat el primer apropament del segon temps, després d’arribar a la línia de fons i posar una centrada que no ha trobat a ningú. No estava sent un partit massa vistós, tot i que els dos conjunts ho donaven tot sobre la gespa i ha estat una constant d’anar amunt i avall, amb dos equips a qui no els valia l’empat per seguir optant als seus objectius. En una de les seves incursions cap a l’àrea petita, Martí Vilà ha pogut estrenar el marcador. Lobete ha aprofitat per marxar del seu defensor i ha posat una passada de la mort al lateral que s’ha quedat massa enrere. Dani Ojeda tampoc ha pogut obrir la llauna després d’arribar sol al segon pal, tot i que el col·legiat Milla Alvendiz havia assenyalat posició antireglamentària. Una acció d’estratègia de l’Andorra ha servit perquè Molina tornés a posar la por al cos dels burgalesos. El migcampista s’ha desmarcat al primer pal després de la centrada de Gil, però el seu xut ha marxat per sobre del travesser. També Jandro ha disparat per sobre la porteria, just abans que Sancris marxés sol en direcció a Ratti, amb la fortuna que no li han quedat forces per rematar. Un cop s’ha sobrepassat l’hora de partit, Karrikaburu ha entrat per donar descans a un Scheidler sense massa fortuna. Ha coincidit amb què els visitants han fallat la jugada més clara del partit, en un xut de Bermejo que ha tocat al pal llarg i s’ha passejat per la línia de gol sense entrar. El partit s’ha trencat completament i els dos entrenadors han necessitat cames noves, amb Álvaro Martín entrant per Bover, i un Martí Vilà a qui se li començaven a pujar els bessons. Celebració del gol de l’Andorra contra el Burgos. El lateral ha estat substituït per Marsà, mentre que Alex Calvo també ha gaudit dels últims deu minuts entrant en el lloc de Vilanova. Costa ha volgut anar per la victòria, i ‘Bolo’ no s’ha quedat curt. Edu Espiau l’ha tingut per avançar-se des de segona línia, amb un Burgos bolcat a per la victòria. L’Andorra s’ha sumat a l’alta tensió i també ha posat el setge a la porteria de ‘Churripi’, que aconseguia treure el perill com podia. Iván Gil s’ha quedat molt a prop del pal en l’últim apropament que entrava dins el temps reglamentari. S’han afegit quatre minuts perquè Lobete provés de fer la guerra pel seu compte prop de l’àrea. El Burgos també ha disposat de les últimes accions, però Ratti ha pogut blocar-les perfectament. El partit amb més ocasions de la temporada semblava que acabaria sense gols. Però llavors ha arribat la sorpresa més gran: aprofitant que els visitants estaven amb les forces minvades a darrere, Gil ha cedit una gran assistència perquè, aquesta vegada sí, Karrikaburu col·loqués el seu xut arran del pal i tornés a reviure el somni de la permanència de l’Andorra. FITXA TÈCNICA Camp: Estadi Nacional. 1.210 espectadors. FC Andorra (1): Ratti; Pastor, Vilanova, Diego González, Martí Vilà; Jandro, Molina, Bover (Álvaro Martín, 75′); Iván Gil, Lobete i Scheidler (Karrikaburu, 65′). Burgos CF (0): Caro; Borja G. (Matos, 75′), Córdoba, Elgezabal, Arroyo; Atienza, Montiel (Ricoy, 88′), Alex Sancris (Martín, 88′), Dani Ojeda (Bermejo, 61′); Curro i Fer Niño (Edu Espiau, 75′). Gols: 1-0 Karrikaburu (90+4′) Targetes: L’àrbitre Milla Alvendiz (Comitè Andalús). Ha mostrat grogues a Jandro (47′), Martí Vilà (78′) per part de l’Andorra. També a Elgezabal (7′) per part del Burgos.