Les victòries de la UE i l’Inter auguren un frec a frec en la cursa per aconseguir el títol de Lliga

Agencia inmobiliaria en Andorra todo tipo de propiedades para comprar alquilar o invertir en Andorra

La jornada començava dissabte amb un duel clau per la permanència. L’Atlètic Amèrica estava obligat a guanyar a l’Esperança per deixar la cua de la classificació i així ho va fer gràcies a una segona part que va tenir un protagonista principal. Els blanc-i-vermells perdien 0 a 2 al descans, però Marcel Oliva va esdevenir l’heroi de la nit amb un hat-trick que va canviar totalment el partit. A partir d’aquí, els dos conjunts van oblidar la defensa i, després de sis gols en poc més de quinze minuts, l’Amèrica va sortir-ne vencedor (6-3). Mentrestant, aquest diumenge ha començat amb dues victòries dels dos favorits, l’Atlètic Escaldes i la UE Santa Coloma. Especialment en ratxa es troben els escaldencs, que s’han emportat els tres punts en 7 de les últimes 8 jornades, aquesta vegada després d’una gran victòria contra el Carroi (0-4) amb gols de Guillaume López (2), Jordan Gutiérrez i Rodrigo Piloto, i, tot i la distància, ja miren als llocs europeus que encapçala una setmana més la UE. Després de dos empats seguits, els de Ramon Maria Calderé han tornat a vèncer amb un triomf contra l’Ordino (2-0) en un enfrontament travat, que s’ha decidit a la segona meitat després dels gols de Camilo Puentes i Pablo Molina que asseguraven el liderat pels groc-i-negres. Seguidament, es disputava el partit de la jornada, clau per l’FC Santa Coloma si volia seguir amb opcions de pressionar les dues places europees. Però l’Inter Escaldes d’Otger Canals, que ha sortit amb l’onze de gala, s’ha refet de la derrota en el derbi i n’ha sortit vencedor (0-1) gràcies a un únic gol de Cristian Gonzales ‘Chete’ a les acaballes de la primera part. Els colomencs ho han intentat fins al final, però no han aconseguit perforar la porteria que defensava Adrià Muñoz. Finalment, la Penya Encarnada ha sumat tres punts ‘in extremis’ contra el Pas de la Casa (0-1) amb gol de Gabri Garcia a l’últim minut de l’afegit que els serveix per superar l’Ordino en la taula i deixa als locals en la lluita per la permanència. [related:galleries:1:{orientation:vertical}]