L’euríbor frena la crescuda, però continua apujant-se i afectant les quotes d’hipoteques.

Agencia inmobiliaria en Andorra todo tipo de propiedades para comprar alquilar o invertir en Andorra

L’euríbor frena la crescuda, però continua apujant-se i afectant les quotes d’hipoteques.
El mes de novembre s’ha tancat amb una mitjana del 2,828%, arribant a màxims des de desembre de 2008, i la pujada als préstecs pot arribar a ser de 3.000 euros a l’any.

L’euríbor frena la crescuda, però continua apujant-se i afectant les quotes d’hipoteques. El mes de novembre s’ha tancat amb una mitjana del 2,828%, arribant a màxims des de desembre de 2008, i la pujada als préstecs pot arribar a ser de 3.000 euros a l’any. Mentre Govern i entitats bancàries continuen sense pronunciar-se sobre mesures per pal·liar l’efecte de la inflació, l’euríbor continua la seva escalada, sense pressa, però sense pausa. És cert que la crescuda s’ha alentit relativament, amb únicament dues dècimes més que a l’octubre, i situant la mitjana de novembre en 2,828%. Els més perjudicats, com sempre, aquells que tenen contractada una hipoteca i que poden arribar a veure-la augmentada en fins a 3.000 euros l’any, segons el diferencial i el que quedi per pagar. L’alentiment que s’ha enregistrat aquest mes de novembre va en la línia que auguraven els analistes financers. Es preveuen certs mesos d’estabilitat. Però, això no vol dir frenada del tot, ni baixada. L’indicador continua a l’alça, en part gràcies a les pujades de tipus d’interès del Banc Central Europeu (BCE). I així ha estat el resultat del mes de novembre, que ha tancat amb una mitjana de 2,828%. Així, han estat dues dècimes el que ha crescut respecte a l’octubre, on va ser del 2,629%.

Mentre Govern i entitats bancàries continuen sense pronunciar-se sobre mesures per pal·liar l’efecte de la inflació, l’euríbor continua la seva escalada, sense pressa, però sense pausa. És cert que la crescuda s’ha alentit relativament, amb únicament dues dècimes més que a l’octubre, i situant la mitjana de novembre en 2,828%. Els més perjudicats, com sempre, aquells que tenen contractada una hipoteca i que poden arribar a veure-la augmentada en fins a 3.000 euros l’any, segons el diferencial i el que quedi per pagar.

L’alentiment que s’ha enregistrat aquest mes de novembre va en la línia que auguraven els analistes financers. Es preveuen certs mesos d’estabilitat. Però, això no vol dir frenada del tot, ni baixada. L’indicador continua a l’alça, en part gràcies a les pujades de tipus d’interès del Banc Central Europeu (BCE). I així ha estat el resultat del mes de novembre, que ha tancat amb una mitjana de 2,828%. Així, han estat dues dècimes el que ha crescut respecte a l’octubre, on va ser del 2,629%.

LLEGIR MÉS:

https://www.altaveu.com/actualitat/economia/euribor-frena-crescuda-pero-continua-apujant-se-afectant-quotes-hipoteques_44101_102.html