MoraBanc patrocina els cursos formatius oferts per la Cambra

Agencia inmobiliaria en Andorra todo tipo de propiedades para comprar alquilar o invertir en Andorra

MoraBanc patrocina els cursos formatius oferts per la Cambra

MoraBanc patrocina els cursos formatius oferts per la Cambra

MoraBanc i la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis han signat avui un conveni de col·laboració per facilitar la formació continuada per a les empreses i professionals del Principat i contribuir d’aquesta manera a la competitivitat empresarial. BSA havia estat el patrocinador des del 2014 i un cop efectuada la integració de les dues entitats, MoraBanc agafa el relleu d’aquest patrocini.

La voluntat d’aquest conveni és acompanyar l’empresa andorrana i els professionals en el seu procés formatiu. La subvenció de l’entitat financera permet reduir el cost, fent més assequible la formació per a les persones usuàries finals. D’aquesta manera, les empreses del país poden invertir en la capacitació del seu equip humà i augmentar el seu enriquiment intel·lectual i personal per fer front als reptes empresarials i de mercat.

Tal com ha manifestat el president de la Cambra, Josep Maria Mas, “cada any hi ha prop de 1.000 alumnes que s’inscriuen a algun dels 80 cursos i tallers que fem. Tots tenen una molt bona valoració, que està per sobre del 8 sobre 10. La nostra voluntat és que l’empresa andorrana i els professionals siguin competitius, i és a través de les formacions que es milloren les habilitats professionals i es capacita la persona treballadora. Per això les subvencions són tan importants, ja que motiven l’empresariat a actualitzar-se i promocionar-se professionalment”.

Per part de MoraBanc, la directora de comunicació i marca, Mireia Maestre, ha afirmat que “amb la integració amb BSA vam veure una gran oportunitat d’estar a prop del teixit empresarial i donar una empenta a la millora contínua professional. Per aquest motiu, seguirem donant suport a la Cambra, ara des de MoraBanc a aquesta activitat tan rellevant.”

LLEGIR MÉS: https://www.bondia.ad/economia/morabanc-patrocina-els-cursos-formatius-oferts-la-cambra