Nou punt fix d'informació sobre l'acord d'associació a la Cambra de Comerç

Nou punt fix d’informació sobre l’acord d’associació a la Cambra de Comerç

Agencia inmobiliaria en Andorra todo tipo de propiedades para comprar alquilar o invertir en Andorra

Nou punt fix d'informació sobre l'acord d'associació a la Cambra de Comerç

Nou punt fix d’informació sobre l’acord d’associació a la Cambra de Comerç

Aquest servei ajudarà a respondre les consultes del teixit empresarial

La secretaria d’Estat d’Afers Europeus i la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis han acordat establir un punt fix d’informació a l’empresari sobre l’acord d’associació que s’està negociant amb la Unió Europea i que ha de permetre la participació d’Andorra al mercat únic europeu. El punt d’informació funcionarà tots els divendres al matí a partir del 27 de gener, amb cita prèvia, i servirà per respondre a les consultes del teixit empresarial amb relació a aquest instrument.

L’acord d’associació culmina un procés d’homologació i d’obertura econòmica del país cap a l’exterior i té per objectiu la participació en el mercat interior de la UE mitjançant l’adopció de bona part del cabal comunitari. Aquest alineament normatiu tindrà un impacte notable en el teixit empresarial, que ha de permetre una diversificació i un desenvolupament equilibrat de l’economia del país.

Durant el 2022, la secretaria d’Estat d’Afers Europeus ha desenvolupat 48 accions informatives als actors econòmics i s’ha evidenciat la necessitat d’establir un canal d’informació directe, regular i permanent amb el sector privat. El propòsit és poder respondre les consultes dels empresaris sobre els aspectes que ja estiguin resolts en la negociació, però també recollir totes aquelles inquietuds i preguntes que caldrà anar detallant a mesura que avanci la negociació.

El punt d’informació, situat físicament a la Cambra de Comerç, funcionarà tots els divendres al matí, de 9.00 a 13.00 hores, i amb cita prèvia, que els empresaris podran sol·licitar al 809 292.

LLEGIR MÉS: https://www.elperiodic.ad/noticia/96220/un-punt-fix-dinformacio-sobre-lacord-dassociacio-a-la-cambra-de-comerc-a-partir-del-gener