Premi a 'Donem Vida al Bosc – CO₂', d'Integra Pirineus

Premi a ‘Donem Vida al Bosc – CO₂’, d’Integra Pirineus

Agencia inmobiliaria en Andorra todo tipo de propiedades para comprar alquilar o invertir en Andorra

Premi a 'Donem Vida al Bosc – CO₂', d'Integra Pirineus

Premi a ‘Donem Vida al Bosc – CO₂’, d’Integra Pirineus

La VI edició del programa de transformació social B-Value premia el projecte Donem Vida al Bosc – CO₂, d’Integra Pirineus. El programa, que està impulsat per Fundació Banc Sabadell i Fundació Ship2B i coimpulsat per la Fundació Juan Entrecanales de Azcárate, ha finalitzat amb el lliurament dels seus guardons a les entitats finalistes en la celebració del Demo Day.La iiciativa Donem Vida al Bosc-CO₂ cerca “assolir aliances amb empreses amb les quals comparteixen valors per continuar promovent la inserció sociolaboral de col·lectius vulnerables, a través de la Gestió Forestal Sostenible i la producció de biomassa als boscos del Pirineu”, expliquen des d’Integra Pirineus.

Integra Pirineus rebrà un premi econòmic de 12.500 euros, una estratègia creativa per a una campanya per part de la prestigiosa agència de comunicació After i una consultoria estratègica i de connexió d’empreses per part de la xarxa Hazloposible.

El programa d’acceleració B-Value és una iniciativa per a entitats socials que promou la transformació del tercer sector a través de la innovació. De les 40 entitats que van iniciar el programa, 10 d’elles van ser seleccionades com a finalistes per a la setmana intensiva de mentories que les preparava per a l’esdeveniment final, el Demo Day. La Fundació Privada Integra Pirineus, A+Famílias, Fundació Blum, i Fundació Tac Osona han estat les entitats guanyadores d’aquesta edició.

La Fundació Privada Integra Pirineus és una entitat que neix a l’Alt Urgell el 2011 i té la voluntat de contribuir a la inserció social i laboral de persones en situació de risc d’exclusió social, amb especial atenció a les persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn de la salut mental.

LLEGIR MÉS: https://www.bondia.ad/societat/premi-donem-vida-al-bosc-co2-dintegra-pirineus