Reacció de l’FC Andorra per sumar un punt contra l’Eivissa

Agencia inmobiliaria en Andorra todo tipo de propiedades para comprar alquilar o invertir en Andorra

L’Andorra volia fer bons els tres punts aconseguits la setmana passada al camp del Cartagena i fer un pas ferm cap a la permanència contra un dels cuers de la Liga SmartBank. Des de la llotja s’ho mirava el president de Kosmos, Gerard Piqué. Eder Sarabia ha introduït alguns canvis en l’onze titular, deixant a la banqueta Marc Aguado, migcampista habitualment titular, i també un dels extrems Christos Almpanis i en el seu lloc ha sortit Jacobo. Les coses no han començat gens bé per als tricolors perquè al minut 6 un córner tret des de la banda esquerra per Ivan Morante l’ha rematat de cap a la perfecció Coke. Era el primer gol que els andorrans encaixaven des del servei de cantonada. L’Andorra ha tingut el control de la pilota davant d’un Eivissa que s’intentava defensar de la millor manera. Al minut 10, ho intentava Bover amb una centrada que no hi ha pogut arribar Iván Gil. Dos minuts més tard, Jacobo des del vèrtex superior de l’àrea ho ha intentat i ha obligat a Fuzato a posar els punys per evitar l’empat. Al minut 20, Lucas Alcaraz ha hagut de moure la banqueta per la lesió del lateral dret Joseda i en el seu lloc ha entrat Fran Grima. El VAR ha tornat a ser protagonista a l’Estadi Nacional. Una centrada de Morante ha acabat tocant en Jacobo i des de las Rozas, després de veure diverses repeticions, han cridat a Gorostegui Fernández-Ortega per una possible mà dins l’àrea de l’extrem tricolor. El col·legiat ho ha anat a veure i després de veure-ho en continuades ocasions i amb ampliacions de la imatge ha decretat la pena màxima, malgrat que la sensació és que les mans no eren punibles. Corria el minut 26 i Ekain no li ha tremolat la cama fent el 0-2), malgrat Ratti li havia endevinat la intenció. Dues arribades i dos gols a pilota aturada. Un altre gerro d’aigua freda per un equip que ha estat com el temps, gris i plujós. Jacobo remant una pilota Els tricolors seguien dominant la possessió de la pilota (72%) i intentaven reaccionar. Jandro ho ha intentat des de la frontal de l’àrea, però el seu xut ha sortit fregant el pal dret de Fuzato. Els eivissencs estaven còmodes defensant-se en la seva meitat de camp i sense patir massa, mentre que l’Andorra insistia per les bandes, però sense trobar porteria. Al descans, Eder Sarabia ha mogut la banqueta buscant la reacció amb l’entrada d’Héctor Hevel i ha deixat al vestidor Diego Pampín. Jacobo als cinc minuts ho ha intentat, però la seva rematada ha sortit molt desviada. El tècnic de Bilbao ha intentat sacsejar el seu equip amb l’entrada de Bundu i Bakis. Aquest darrer ho ha fet per Álex Pastor. Treia un central i posava un davanter. Moviments que tenien el seu efecte perquè al 64, Carlos Martínez centrava des de l’interior de l’àrea al segon pal i Bundu rematava al travesser. Era la millor ocasió de l’Andorra fins al moment. Mika Mármol en una jugada contra l’Eivissa L’internacional per Sierra Leona tenia ganes de marcar i ho ha tornat a intentar, al 67 amb un fort xut, que ha obligat a Fuzato a posar les dues mans per evitar el primer de l’Andorra. El domini local era clar. Els canvis havien funcionat, mentre Lucas Alcaraz introduïa un central com Marcos Mauro per posar més muscle defensiu. I ha estat precisament, Bundu que amb una centrada des de l’interior de l’àrea l’ha aprofitat Bakis per escurçar diferències, al minut 74. Desè gol del jugador d’origen turc amb la samarreta de l’FC Andorra i feia lluir el sol al Nacional. Quedava temps suficient per a la remuntada. Els d’Eder Sarabia ho intentaven i deu minuts més tard en una jugada de billar, Adri Vilanova en el què havia de ser un xut ha acabat sent una centrada i Almpanis, que acabava d’entrar empatava el partit. L’equip ho ha intentat fins al final, però no ha pogut culminar la remuntada. Un punt que té un gust agredolç i que deixa l’Andorra amb 40 punts a la classificació. Diumenge de la setmana vinent visitarà Ipurúa per veure’s les cares amb l’actual líder, l’Eibar. FITXÀ TÈCNICA Camp: Estadi Nacional. 1721 espectadors FC ANDORRA (2): Ratti, Alti (Vilanova, 82′), Pastor (Bakis, 63′), Mika Mármol, Pampín (Héctor Hevel, 46′), Jandro, Rubén Bover (Bundo, 53′), Iván Gil, Valera (Almpanis, 82′), Jacobo i Carlos Martínex. EIVISSA (2): Fuzato, Joseda (Fran Grima, 20′), Martín, Grillo, Escobar (Javi Vázquez, 46′) , Coke (Mauro, 68′), Javi Serrano, Morante, Herrera (Appin, 46′), Bogusz i Ekain (Suleiman, 76′). Àrbitre: Gorostegui Fernández-Ortega (Euskadi). TG Bover, Jacobo, Alende / Escobar i Grillo. Gols: 0-1, Coke (6′). Ekain, pen. (26′). 1-2 Bakis (74′). 2-2 Almpanis (84′).