Sense sorpreses a la part alta de la lliga Multisegur a quatre jornades pel final

Agencia inmobiliaria en Andorra todo tipo de propiedades para comprar alquilar o invertir en Andorra

El partit de dissabte va deixar l’única sorpresa del cap de setmana. L’Atlètic Amèrica, que arribava cuer al duel i venia d’encaixar una dura derrota davant l’Esperança, va vèncer a l’últim minut al Carroi (2-3) amb un gol de Tomy Bejarano que va tornar a treure als blanc-i-vermells de la zona de descens directe. El partit va tenir molta èpica, ja que en els últims deu minuts es van anotar quatre dels cinc gols que va tenir el partit. En la jornada de diumenge, l’FC Santa Coloma ha estat el primer dels favorits en posar la directa cap a la victòria (2-4). Ho ha fet sofrint més de l’esperat, ja que la Penya Encarnada s’havia avançat en el marcador, però una expulsió d’Ezequiel Vargas ha minvat les opcions dels locals, que veien com els gols de Cristian Novoa, David Virgili i Mario Mourelo donaven la volta al partit a la segona part. El vigent campió, l’Atlètic Escaldes, ha entrat en escena en el torn del migdia. I ho ha fet per sentenciar el partit davant el Pas de la Casa (1-2) amb dos gols de Guillaume Lopez, el segon poc després de la represa, que han deixat el partit sentenciat per assegurar els tres punts pels de Dani Luque. Després han estat els eterns rivals, l’Inter Escaldes, qui ha passat per sobre de l’Esperança (4-0) amb gols de Pablo Argañaraz, Domi Berlanga, Jordi Roca i Sascha Andreu per deixar als visitants altre cop cuers a la classificació. Per acabar, el líder de la lliga Multisegur ha tancat la jornada amb un partit que ha tingut emoció fins al final. Tot apuntava a una victòria plàcida de la UE quan els groc-i-negres s’han avançat en el marcador amb dos gols de Chouaib Faysal i Andrés Mohedano, però l’Ordino ha retallat distàncies, pressionant als de Ramon Maria Calderé per impedir que sumessin tres punts més (1-2) sense massa fortuna. La UE seguirà líder (58 punts), amb dos punts d’avantatge sobre l’Inter (56), sis sobre l’FC Santa Coloma (52) i set sobre l’Atlètic Escaldes (51). [related:galleries:1:{orientation:vertical}]