Tres projectes d’emprenedores andorranes premiats amb el programa AWE

Tres projectes d’emprenedores andorranes premiats amb el programa AWE

Agencia inmobiliaria en Andorra todo tipo de propiedades para comprar alquilar o invertir en Andorra

Tres projectes d’emprenedores andorranes premiats amb el programa AWE

Tres projectes d’emprenedores andorranes premiats amb el programa AWE

La primera edició de l’Academy for Women Entrepreneurs (AWE) a Andorra, un programa per a emprenedores andorranes, ha finalitzat aquesta tarda amb l’entrega dels guardons als millors projectes a càrrec del ministre de Presidència, Economia i Empresa, i president d’Andorra Business, Jordi Gallardo, la cònsol General dels Estats Units, Katie Stana, i la directora d’Andorra Business, Judit Hidalgo. Finalment el jurat ha premiat amb 1.000 euros els projectes de Sara Valls de Color Botànica, Inka Bellés, d’Escape Andorra i Cathy Labouyrie de T2G, centrats en l’esport, el medi ambient i la natura.

Aquesta iniciativa està impulsada pel Consolat General dels Estats Units a Barcelona juntament amb Andorra Business, ha comptat amb el finançament del Departament d’Estat dels Estats Units i la col·laboració de l’Associació de Dones d’Andorra. El programa es va iniciar el passat mes de juny amb l’objectiu de desenvolupar projectes emprenedors liderats per dones. Les 12 participants del país s’han beneficiat d’una combinació de classes magistrals presencials amb mentores d’Andorra, i també de formació virtual intensiva DreamBuilder, impartida per l’escola de negocis Thunderbird, de l’Arizona State University d’Estats Units.

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, i president d’Andorra Business, Jordi Gallardo, ha destacat que “les nostres emprenedores han pogut avançar en el desenvolupament del seu negoci o projecte i han millorat les seves habilitats en l’àmbit empresarial. I d’aquests resultats, del seu talent i dels seus projectes innovadors, no només es beneficiaran les pròpies participants sinó el conjunt de la societat andorrana”. 

Gallardo també ha avançat que ja es treballa perquè tingui continuïtat el proper any i ha recordat que “les participants també entren a formar part de la gran xarxa mundial d’emprenedores AWE. Una xarxa que compta amb més de 16.000 dones de 80 països d’arreu del món”. 

La jornada de cloenda ha finalitzat amb la xerrada “Impulse for Women Entrepreneurs“, a càrrec d’Esther Cid, psicòloga, emprenedora, connectora de talents, CEO i cofundadora de Tipscool, i exalumna del Programa AWE a Espanya.

LLEGIR MÉS: https://www.bondia.ad/economia/tres-projectes-demprenedores-andorranes-premiats-amb-el-programa-awe