Myandbank obre més de 1.200 comptes en quatre dies

Myandbank obre més de 1.200 comptes en quatre dies

Agencia inmobiliaria en Andorra todo tipo de propiedades para comprar alquilar o invertir en Andorra

Myandbank obre més de 1.200 comptes en quatre dies

Myandbank obre més de 1.200 comptes en quatre dies

Uns 600 usuaris estan en procés de finalitzar els passos per donar-se d’alta

Myandbank, el banc 100 % digital que va llançar Andbank dilluns passat, ha donat d’alta a més d’un miler de comptes nous en els seus primers quatre dies d’existència. Exactament 1.200 usuaris ja s’han fet clients i altres 600 estan en procés de finalitzar els darrers passos. La franja horària més habitual per activar el compte ha estat de les 18.00 a les 24.00 hores, i la mitjana d’edat d’aquests usuaris nous és d’uns 30 anys. Pel que fa al Bizum, en aquests primers quatre dies ja s’han fet 1.000 operacions al país per un import de 25.000 euros. 

Els clients de Myandbank poden donar-se d’alta en pocs minuts a través del mòbil, tauleta o ordinador. Per fer-ho, no cal tenir compte a Andbank, perquè al ser una operativa diferent obtindran un número IBAN independent, ja que serà un compte totalment en línia. Així mateix, els clients d’Andbank que vulguin tenir un compte a Myandbank, també hauran d’obrir-se un compte nou. El compte de Myandbank no té cap comissió de manteniment, ni tampoc es demana cap requisit mínim de domiciliació ni de nòmina. Alhora, disposa de suport telefònic en el cas que algun usuari necessiti ajuda o tingui algun dubte en algun del procés per donar-se d’alta. Així mateix, té a disposició dels interessats un correu electrònic al qual poden enviar les seves consultes en horari no laboral. El correu és comunicacio@myandbank.com, i el telèfon +376 881 960.

El nou banc digital és l’única entitat que compta amb Bizum a Andorra, una solució digital que permet pagar de mòbil a mòbil de manera immediata a usuaris que disposin d’ella. També inclou la possibilitat de fer transferències nacionals i internacionals sense comissió i un compte remunerat a l’1 % fins a 30.000 euros. 

LLEGIR MÉS: https://www.elperiodic.ad/noticia/96186/myandbank-obre-mes-de-1.200-comptes-en-quatre-dies