The Banker reconeix Crèdit Andorrà com a banc de l’any

The Banker reconeix Crèdit Andorrà com a banc de l’any

Agencia inmobiliaria en Andorra todo tipo de propiedades para comprar alquilar o invertir en Andorra

The Banker reconeix Crèdit Andorrà com a banc de l’any

The Banker reconeix Crèdit Andorrà com a banc de l’any

Aquest guardó posa en valor l’estratègia de creixement de l’entitat

Crèdit Andorrà ha estat reconegut com el Banc de l’Any d’Andorra per The Banker, la publicació de referència del sector financer internacional pertanyent al grup Financial Times. Aquest reconeixement se suma al que l’entitat ja va obtenir a principis de novembre, quan les revistes The Banker i Professional Wealth Management, del mateix grup editorial, la van nomenar Millor Banca Privada a Andorra 2022. El conseller delegat del Grup Crèdit Andorrà, Xavier Cornella, va destacar que «aquest premi ens situa entre les millors entitats del sector a escala internacional, i és un nou i merescut reconeixement a l’esforç i el compromís dels professionals del nostre grup per consolidar el banc com a líder del sector a la plaça». Alhora, va remarcar que «aquest guardó ens empeny a continuar treballant per oferir dia a dia el millor servei als nostres clients i per contribuir al desenvolupament dels nostres accionistes, empleats i el conjunt del país».

Aquest reconeixement posa en valor l’estratègia de creixement del banc a través de la formalització d’operacions corporatives, el suport al progrés del país mitjançant aliances estratègiques, i el foment de la transformació digital, l’emprenedoria i l’especialització per millorar el servei i el valor afegit al client. En aquest sentit, The Banker va valorar les accions dutes a terme pel banc, com la integració de Vall Banc a Crèdit Andorrà i l’adquisició del negoci de family officede GBS Finance a Espanya, principals operacions per impulsar el creixement. En l’àmbit de país, s’ha tingut en compte la participació en la constitució de Setap 365 amb l’objectiu d’impulsar la unificació del sector de la neu en pro de la competitivitat i el progrés d’Andorra. Un altre factor destacat, en el sector de les assegurances, és l’ampliació de l’acord amb Caser Seguros per a les assegurances de no vida, una aliança estratègica per incrementar el valor afegit al client. El premi també ha tingut en compte el lideratge del banc a Andorra i la consolidació del negoci internacional a Espanya, Luxemburg i Miami. La unificació de la marca sota la denominació Creand ha contribuït al reforç del negoci de banca privada global, generant sinergies i més cohesió de grup.

En l’àmbit tecnològic, The Banker ha reconegut la tasca duta a terme per promoure nous models digitals i de relació amb el client a distància, que busquen potenciar l’experiència omnicanal, millorar la usabilitat i adaptar-se a les noves necessitats. En aquest apartat, un dels projectes destacats pel jurat ha estat l’Innovation Hub, un programa pioner per generar oportunitats de col·laboració entre empreses del país i start-ups.

Finalment, Crèdit Andorrà ha estat el primer i l’únic banc andorrà que ha firmat els Principis de Banca Responsable d’Unep Fi. 

LLEGIR MÉS: https://www.elperiodic.ad/noticia/96185/the-banker-reconeix-credit-andorra-com-a-banc-de-lany