Neix Myandbank, el banc 100 % digital per a residents andorrans

Neix Myandbank, el banc 100 % digital per a residents andorrans

Agencia inmobiliaria en Andorra todo tipo de propiedades para comprar alquilar o invertir en Andorra

Neix Myandbank, el banc 100 % digital per a residents andorrans

Neix Myandbank, el banc 100 % digital per a residents andorrans

Andbank, grup financer internacional, llança Myandbank, banc 100 % digital, dirigit a residents del Principat -ciutadans andorrans o amb permís de residència-, que neix amb una gamma única de solucions financeres per a facilitar el dia a dia dels usuaris.

En aquest sentit, Myandbank incorpora Bizum, un mètode de pagament immediat i gratuït que es realitza a través del mòbil; la possibilitat de fer transferències nacionals i internacionals sense comissió i un compte remunerat a l’1 % fins a 30.000 euros.

Els clients de Myandbank ho seran únicament d’aquest canal i poden donar-se d’alta en pocs minuts a través del mòbil, tauleta o ordinador. A més, compten amb suport telefònic en cas que ho requereixin. L’app de Myandbank està disponible tant a Android com a iOS.

El llançament de Myandbank s’emmarca en l’estratègia digital d’Andbank, orientada a donar resposta a les necessitats dels seus clients de manera fàcil, transparent i innovadora.

Gamma de productes
Myandbank és l’única entitat que compta amb Bizum a Andorra. Bizum és una solució digital que permet pagar de mòbil a mòbil de manera immediata a usuaris que disposin d’ella. El banc digital inclou també el servei de transferències nacionals i internacionals sense comissió. A través de l’aplicació, els clients de Myandbank poden realitzar transferències entre bancs d’Andorra o bancs d’altres països sense cap mena de despesa associada.

Finalment, en aquesta fase de llançament, Myandbank dona accés a un compte remunerat a l’1% des d’1 fins a 30.000 euros, un producte destinat a perfils estalviadors interessats a obtenir una rendibilitat pels diners que mantenen en compte.

Myandbank és la primera solució Fintech amb base a Andorra, que pertany a un gran grup financer andorrà. Està destinada a tota mena de perfils d’usuaris residents a Andorra les inversions i els estalvis dels quals a Myandbank estan protegits pel Fagadi.

La web (www.myandbank.com) i l’app, disponible a Apple Store i Google Play, estan dissenyades perquè l’usuari es mogui de manera àgil i intuïtiva. Myandbank compta amb perfil a Twitter i Instagram, on es podrà seguir l’actualitat i les novetats que vagi incorporant Myandbank. (incloure perfils).

LLEGIR MÉS: https://www.bondia.ad/economia/neix-myandbank-el-banc-100-digital-residents-andorrans