Xerrada sobre les claus per invertir en borsa amb èxit

Agencia inmobiliaria en Andorra todo tipo de propiedades para comprar alquilar o invertir en Andorra

Xerrada sobre les claus per invertir en borsa amb èxit

Xerrada sobre les claus per invertir en borsa amb èxit

Crèdit Andorrà organitza la conferència col·loqui ‘Les claus per a una inversió d’èxit en borsa’, a càrrec de David Macià, CFA, director d’Inversions i Estratègia de Mercats de Crèdit Andorrà Asset Management. La xerrada, en format híbrid presencial i en línia, tindrà lloc dijous a les set de la tarda a Crèdit Centre.

En el marc de la xerrada, el ponent explicarà els principis clau per millorar el rendiment de les inversions en renda variable; com hem de gestionar les nostres carteres en els temps de crisi que vivim, així com quines són les mètriques que s’utilitzen a l’hora de determinar si una companyia és bona per invertir, entre altres qüestions.

Aquest acte és el segon dins del cicle d’educació financera que promou el banc per tal d’aprofundir en diversos conceptes financers, amb l’objectiu d’acompanyar clients i usuaris en la presa de decisions relacionades amb les seves inversions. La primera de les conferències va comptar amb una alta participació, amb més de 150 assistents, entre presencials i en línia.

La conferència col·loqui, pensada en format dinàmic, amè i participatiu, estarà moderada per Pilar Montel, directora de Banca Personal de Crèdit Andorrà.

La tercera sessió serà el febrer del 2023, en la qual Josep Maria Pon, director de Renda Fixa i Actius Monetaris de Crèdit Andorrà Asset Management, explicarà com obtenir beneficis invertint en renda fixa.

LLEGIR MÉS: https://www.bondia.ad/economia/xerrada-sobre-les-claus-invertir-en-borsa-amb-exit