Ivan Armengod és nomenat director general d'Unnic

Ivan Armengod és nomenat director general d’Unnic

Agencia inmobiliaria en Andorra todo tipo de propiedades para comprar alquilar o invertir en Andorra

Ivan Armengod és nomenat director general d'Unnic

Ivan Armengod és nomenat director general d’Unnic

La societat Jocs SA ha encarregat a Ivan Armengod la direcció general d’Unnic, el centre d’oci integral que obrirà portes el proper mes de març i que integrarà el casino, una àmplia oferta gastronòmica, d’espectacles i d’entreteniment en general, segons ha confirmat l’empresa.

Armengod, titulat en Ciències Empresarials, compta amb una llarga experiència en el món empresarial del paísandorrà. Els darrers anys ha desenvolupat la seva tasca al capdavant del centre comercial Pyrénées i diverses àrees negoci del grup, entre aquestes restauració, amb un equip de més de 500 persones. Anteriorment havia treballat com a adjunt de direcció a Galeno Grup i Via Moda, i abans d’arribar a Andorra havia estat director executiu d’Accesogroup, una de les companyies d’anàlisi de màrqueting i comunicació més importants d’Europa.

El nou director general d’Unnic ha assegurat estar “il·lusionat amb aquesta nova etapa professional” i ha agraït “la confiança que han dipositat en mi els socis de Jocs SA i el grup Orenes”.

LLEGIR MÉS: https://www.bondia.ad/economia/ivan-armengod-es-nomenat-director-general-dunnic