Andorra tanca la gira espanyola amb una nova derrota davant Irlanda del Nord

Agencia inmobiliaria en Andorra todo tipo de propiedades para comprar alquilar o invertir en Andorra

Koldo ha sortit amb un onze diferent de l’emprat en la derrota contra Espanya (5-0), amb les novetats de Dacu, Vieira, Rebés, Eric Vales i Izan. A l’altra banda, una selecció d’Irlanda del Nord més consolidada, amb diversos jugadors que disputen la Premier League com ara Jamal Lewis, Connor Bradley o Callum Marshall, els tres titulars en la nit d’avui a l’onze de Michael O’Neill. Els 11 protagonistes d’Andorra avui davant Irlanda del Nord. Precisament Bradley ha estat el primer a estrenar el marcador, passat el quart d’hora de partit, en una centrada de Marshall que el defensa del Liverpool ha pogut rematar sense oposició per batre a Iker Álvarez. Sense gaires acostaments, Andorra ha rebut el primer avís en forma de gol, però encara no havia estat suficient. Amb la parella de centrals descol·locada i davant la insistència dels locals -així ho feia constar l’acta-, Bradley ha marcat el segon al 22′ arribant en solitari al segon pal, en una jugada molt semblant a la del primer gol. Irlanda podria haver ampliat distàncies abans del descans, sobretot en una jugada que Marshall ha desaprofitat quan ho tenia tot per marcar sense porter. La segona meitat ha arrencat amb una aturada providencial d’Iker Álvarez, que ha pogut allunyar el perill després d’una centrada del jugador format al Manchester City, Shea Charles. Koldo ha mogut la banqueta ben aviat, donant entrada a Aaron Sánchez a l’atac per un ‘Cucu’ molt desgastat en la pressió. Connor Bradley, amb dos gols, ha estat el jugador més destacat del partit. Els de Michael O’Neill han continuat assetjant la porteria visitant sense massa oposició i ha tingut diverses oportunitats per fer el tercer, però la defensa d’Andorra aconseguia allunyar el perill a última hora. Els britànics també han fet les primeres substitucions sobre l’hora de partit, mentre que cinc minuts després també entraven Marc Pujol, Joao i Guillén per Izan Fernández, Rebés i el veterà Vieira, el segon jugador amb més internacionalitats del país. Iker Álvarez ha continuat amb el seu recital sota pals i s’ha vist un equip lluitant en conjunt amb l’objectiu de no encaixar gols a la segona meitat. Èric Vales ha estat molt important per aconseguir-ho al rebutjar una pilota que fregava la línia de gol. Han arribat els últims canvis que han tingut com a protagonistes a Xisco Pires, el porter que faltava per tenir minuts, i Jordi Rubio, que han donat descans a Iker i Dacu quan faltaven cinc minuts reglamentaris, en els que Andorra ha sabut sofrir per no marxar golejat de Múrcia i tancar la seva gira per Espanya dignament. FITXA TÈCNICA Irlanda del Nord (2): Peacock-Farrell; Spencer, Ballard, Brown; Smyth, Bradley, Charles, Evans, Lewis; Marshall i Reid. Andorra (0): Iker Álvarez; San Nicolás, Llovera, Christian Garcia, Cervós; Dacu, Vieira, Èirc Vales, Rebés; Izan Fernández i ‘Cucu’. Gols: 1-0 Bradley (16′), 2-0 Bradley (22′). Targetes: Ha mostrat grogues a Rebés (28′), Vieira (45′) i Pujol (78′) per part d’Andorra. També a Marshall (42′), Donelly (76′) per part d’Irlanda del Nord. Incidències: Aproximadament 500 espectadors a l’estadi Enrique Roca de Múrcia.