El MoraBanc Andorra deixa escapar una diferència d’onze punts i acaba cedint contra el Joventut

Agencia inmobiliaria en Andorra todo tipo de propiedades para comprar alquilar o invertir en Andorra

El Joventut de Badalona ha arrencat el partit amb un parcial de 0-6 amb un Ante Tomic endollat a la pintura, mentre que els andorrans intentaven treure’s la son de les orelles amb un Jerrick Harding que ha començat entonat amb tres triples gairebé consecutius. Un tir lliure de Rafa Luz servia per empatar a 11, però Cook en la següent jugada amb un cop de dits tornava a posar per davant la Penya. Harding i Montero no aconseguien transformar els seus llançaments des de la línia de 6,75 i qui sí els encertava era Evans, dos de seguits per servien per tancar el primer quart amb un 15-21. El segon període s’iniciava amb un Tomic que col·leccionava llançaments de dos amb sis punts consecutius. Posava el seu equip amb vuit punts de diferència (19-27). Lluny d’ensorrar-se, el MoraBanc Andorra ha continuat lluitant amb un Marin Maric que s’ha carregat l’equip a l’esquena i ha començat a veure cistella amb molta facilitat. Sis punts en tres punts en tres minuts i un bàsquet de Jean Montero servia per posar l’empat en l’electrònic amb un parcial de 8-0 (27-27). S’han viscut uns instants que cap dels dos equips anotava fins que Pep Busquets robava una pilota i es plantava sol i desfeia l’empat. Harding en una jugada contra Pau Ribas. Evans es treia dos triples del seu barret per posar el 31-35. Natxo Lezkano demanava temps mort. Jean Montero llegia molt bé l’atac rival per recuperar una pilota per assistir a Rafa Luz que anotava des de la línia de 6,75. Busquets feia una falta a pocs segons per al final del quart, però la pissarra de Lezkano ha sortit a la perfecció perquè es treia de banda i Harding la clavava de tres per marxar al descans 42-38. A la represa, els tricolors han continuat com han acabat la primera meitat amb una cistella de Harding i un triple de Borg. De la mà de Montero portant la batuta de l’equip, s’ha arribat a tenir 11 punts de diferència. Els àrbitres xiulaven una falta tècnica a la banqueta andorrana i tot el botí que s’havia aconseguit s’ha perdut en un obrir i tancar d’ulls. Busquets i Evans ells solets s’han encarregat d’eixugar la diferència i empatar el partit a 51. Aquest darrer ho feia a ritme de triples. Rafa Luz amb la pilota contra el Joventut. Jean Montero desfeia la igualada amb un dos més 1 aprofitant el tir lliure addicional després d’una falta d’Ante Tomic. El tercer quart estava sent elèctric. El MoraBanc Andorra tenia petites avantatges, però els de Carles Duran tornaven a posar-se per davant en el marcador amb un bàsquet de Pau Ribas quan s’esgotava la possessió. Andric i Evans (22 punts) fallaven els seus llançaments de tres. Feliz si que l’encertava i Montero posava l’empat a 63 a manca de deu minuts. El partit arribava al darrer quart sense un amo. Andrés Feliz era el primer en disparar una bala que valia tres punts, però Andric li responia amb la mateixa moneda. Cook i Pau Ribas posaven al Joventut amb cinc punt de diferència i Natxo Lezkano demanava temps mort. Montero (28 punts) i Dos Anjos s’encarregaven de tornar a posar l’empat a 72, però els visitants amb un Feliz en estat de gràcia es posaven 72-79 a tres minuts per al final. Jean Montero errava el primer tir lliure de l’equip en tot el partit en el moment menys oportú. Mentrestant, Feliz continuava el seu recital amb 11 punts en el darrer període. Els andorrans no aconseguien anotar gràcies, en part a la solidesa defensiva verd-i-negre. Al final, la victòria ha marxat cap a Badalona 79-86. Segona derrota consecutiva del MoraBanc Andorra i el pròxim partit serà dissabte 3 de febrer a la pista d’Unicaja de Màlaga. FITXA TÈCNICA Pavelló: Poliesportiu d’Andorra la Vella. 4.258 espectadors. MORABANC ANDORRA (79): Rafa Luz 4, Borg 3, Harding 19, Madsen 2, Maric 14, – cinc inicial – Andric 5, Tyson Pérez, Montero 28, Rubio, Llovet, Dos Anjos 4 i Somogyi. 13 de 15 en tirs lliures; 21 de 35 en llançaments de 2; 8 de 27 triples; 32 rebots (7+25); 21 faltes. JOVENTUT DE BADALONA (86): Busquets 11, Pau Ribas 7, Brodziansky 9, Feliz 13, Tomic 16, – cinc inicial – Evans 22, Kraag, Prey, Rodríguez, Ruzic 2 i Cook 6. 7 de 13 en tirs lliures; 23 de 45 en llançaments de dos; 11 de 26 triples; 41 rebots (15+26); 18 faltes. Àrbitres: Fernando Calatrava, Alberto Sánchez Sixto i Andrés Fernández. Parcials: 15-21; 35-35; 63-63; 79-86.