La Unió Esportiva Santa Coloma perd la imbatibilitat en el derbi colomenc

Agencia inmobiliaria en Andorra todo tipo de propiedades para comprar alquilar o invertir en Andorra

Algun dia havia d’arribar la primera derrota de la UE Santa Coloma i s’ha produït aquest diumenge. El derbi colomenc s’esperava des de feia dies i no ha decebut, l’FC Santa Coloma sabia quin era l’antídot per fer mal als de Ramon Maria Calderé. Al minut 22, Hamza obria la llauna i al 67′ Virgili feia el 0-2. Els groc-i-negres, però no es donaven per vençuts i en un contracop de llibre, Franco retallava distància nou minuts abans del 90′. Tot i que han intentat buscar la porteria de Josep Gomes, el marcador no s’ha mogut i perden la condició d’invicte, malgrat que mantenen el lideratge amb tres punts més que els de Chéryshev. Qui també se’n beneficia d’aquesta ensopegada és l’Inter Club d’Escaldes que no ha tingut pietat del cuer, l’Atlètic Amèrica i li ha endossat un set en blanc (6-0). Argañaraz, de penal, avançava els d’Ortger Canals, que jugarien amb superioritat després de l’expulsió de Facundo Bustos amb vermella directa. El mateix davanter feia el 2-0. Domi Berlanga, amb un doblet, i Ángel de la Torre, deixaven vist per sentència el partit abans del descans. A la segona meitat, Berlanga feia el hat-trick i situava el seu equip a dos punts del líder just abans de l’aturada de la lliga pels compromisos de la selecció absoluta. Victòria per la mínima de l’FC Ordino contra el Pas de la Casa (0-1). Un solitari gol de Montserrat al minut 85 li ha donat els tres punts i situar-se a la meitat de la taula amb 13 punts, mentre que el Pas continua amb 7. El vigent campió de lliga, l’Atlètic Club Escaldes ha guanyat 3-1 contra l’Esperança. Luis Blanco avançava dels de Richard Imbernon, però l’alegria els duraria només dos minuts perquè Pau Yañez feia l’empat. A la segona meitat, Marcel Sgro i Guillaume López (de penal) han certificat el triomf. El Penya Encarnada tampoc perd pistonada i dissabte es desfeia del Carroi per 0-2. Matias Vaamonde feia el 0-1, en el minut 25 i a la represa, Monje feia el segon i definitiu gol, que els deixa quarts amb 17 punts. Per la seva part, el Carroi, continua en zona de promoció per evitar el descens. [related:galleries:1:{orientation:vertical}]