Remuntada de l’FC Santa Coloma que vola cap a la tercera ronda de la Conference League

Agencia inmobiliaria en Andorra todo tipo de propiedades para comprar alquilar o invertir en Andorra

Treballada i èpica victòria per 3-0 de l’FC Santa Coloma que ha hagut de picar molta pedra per classificar-se. Després d’un inici de partit amb domini altern i moltes interrupcions per faltes, Mourelo ha obert la llauna al minut 35. A la segona part, els homes que entrena Dmitri Txèritxev han continuat treballant amb paciència, assegurant la defensa i esperant l’ocasió per igualar l’eliminatòria. Aquesta ha arribat al minut 71 en una acció de Nierga. Els dos equips han començat a acusar el cansament i el joc ha estat travat. Semblava que tot i els 30 minuts de la pròrroga l’eliminatòria es decidiria des del punt de penal. Ha sorgit, però, Garrido per posar el 3-0 i consumar la remuntada.