Bielorússia treu petroli d’un xut aïllat davant una Andorra seriosa però sense gas al segon temps

Agencia inmobiliaria en Andorra todo tipo de propiedades para comprar alquilar o invertir en Andorra

Però al segon temps, la selecció andorrana ha estat massa inofensiva. Ha anat trampejant la situació en defensa, però no sempre n’hi ha prou. Perquè entre la falta de gas i l’acumulació d’homes ofensius de la selecció bielorussa, cada cop el tap s’ha anat acostant més cap a les immediacions d’Iker Álvarez, que poc o res ha pogut fer quan al minut 82 Laptsev ha enviat amb l’esquerra un obús al fons de la xarxa. Ni el debut amb l’absoluta d’Ot Remolins ha servit per mirar de rascar el puntet que es pretenia. Jugada al mig del camp de Bielorússia. I és que des de l’inici s’ha vist clar que els bielorussos dominarien la possessió però que Andorra vendria cara la seva pell. I és que els de Koldo, com sol ser habitual, s’han presentat molt ben plantats damunt l’estadi Ferenc Szusza de Budapest. Els locals -tot i jugar lluny de casa- miraven d’aproximar-se a la porta d’Iker Álvarez. Sense perill. La primera aproximació de certa requesta dels jugadors que entrena el català Carles Alós ha estat un xut al minut 23 que ha anat a córner. Poc després en una falta servida per Joan Cervós i pentinada per Marc Vales, Ignatovich ha hagut de volar per evitar que la bimba no s’enverinés més encara i es colés dins la porteria. Ben plantada, Andorra ha ofert bones sensacions per molt que tingués el seu adversari el control del tempo. És al que juga la selecció tricolor. A aprofitar algun contraatac, mirar de treure petroli d’alguna jugada a pilota parada, alguna acció d’estratègia, i intentar replegar-se el millor possible. I ho ha fet bé malgrat la insistència bielorussa, amb un Morozov especialment incisiu i que al minut 41 ha tingut una bona oportunitat. ESBRONCADA AL DESCANS Amb l’empat a zero s’ha arribat al descans. Alós ha esbroncat de valent els seus homes. El seleccionador bielorús no estava gens satisfet amb la imatge oferta pels seus homes, que han tingut la possessió però no han sabut superar en cap moment una Andorra ben situada i que, proporcionalment, ha generat més perill quan s’ha acostat en les immediacions d’Ignatovich. Evidentment el decorat ha canviat al segon temps. No és que Bielorússia hagi estat molt superior. Però evidentment Andorra ha perdut pistonada de mig camp en endavant. Els exsoviètics han variat totalment la composició del seu onze i el tècnic català que els prepara ha posat carn a la graella atacant. Sense grans envestides, Andorra s’ha anat desfent. Ben situats sempre, però sense la claredat de la primera part. Sense el gas. Els canvis locals han fet que cada cop la pressió a dalt fos més gran. Cada cop hi havia més homes de Bielorrússia a tres quarts de camp. I en una jugada gairebé aïllada, quan es disputava el minut 82 de partit ha arribat l’únic gol del matx. Àlex Martínez avança amb la pilota controlada. Una passada cap a Shavysh que s’internava cap a l’àrea andorrana no l’ha pogut rebutjar prou bé Max tot i que l’ha pogut tocar. La bimba ha quedat a peus de Laptsev, que feia tot just deu minuts que era al camp, i que des de la mitja lluna ha engaltat un xut amb l’esquerra que ha entrat com un obús a la porteria d’Iker. Malament es posaven les coses per una Andorra que a la segona part pràcticament no s’ha acostat a l’àrea rival. Koldo ha fet debutar Ot Remolins i d’ell seria la millor aproximació andorrana del segon temps. Abans, però, Bakhar hauria pogut sentenciar el partit. Ja en el primer minut del temps afegit, una jugada per la banda esquerra de l’atac bielorús ha acabat amb una centrada que el futbolista dels d’Alós, amb la porta buida i Álvarez de Eulate totalment descol·locat i batut, l’ha enviat al travesser. Ha estat després, al minuts 92 de partit, que una incursió de Remolins entrant des de l’esquerra de l’atac andorra cap a dins ha acabat forçant un córner que s’ha picat sense conseqüències. Sense massa més temps per a res, Andorra s’ha quedat sense puntuar. FITXA TÈCNICA BIELORÚSSIA (1): Ignatovich, Parkhomenko, Karpovich (Bakhar 63′), Volkov, Pavlovets, Pechenin (Laptsev 73′), Ebong, Kaplenko (Gromyko), Klimovich (Kontsevoy, 46′), Antilevski, Morozov (Skavysh 63′) ANDORRA (0): Íker Álvarez, De Pablos (Jordi Rubio 89′), Max Llovera, Kiko (Ot Remolins 87′), Cervós, Jordi Aláez, Rebés (Eric Vales 65′), Vales, Álex Martínez, Marcio Vieira (Pujol 87′) i Cucu (Aaron Sánchez 65′) Arbitre: Bulat Sariyev (Kazakhstan) Gols: 1-0. Laptsev (min. 83) Estadi: Ferenc Szusza (Budapest, a porta tancada)