El joc coral del Morabanc Andorra apropa un triomf que assegura mitja permanència

Agencia inmobiliaria en Andorra todo tipo de propiedades para comprar alquilar o invertir en Andorra

Aquesta vegada Natxo Lezkano ha donat entrada a tota la pólvora anotadora d’inici: Montero, Harding i Okoye amenaçant en el tir exterior, mentre que Maric i Tyson Pérez s’encarregaven de lliurar la batalla amb els Wiley i cia. L’Andorra ha posat la directa cap a cistella i ha permès que el partit agafés ritme en ambdós costats. Els andorrans trobaven solucions de tir, però notaven la baixa de Felipe Dos Anjos en defensa, doncs Wiley ha entrat en solitari en diverses ocasions i als cinc minuts de partit ja havia anotat vuit punts. La Bombonera ha començat a emmuriar-se després d’una falta en atac xiulada a Tyson Pérez quan aquest havia anotat dos punts que no han pujat al marcador. Però l’ala-pívot de l’Andorra no ha perdonat en el següent atac amb una esmaixada molt poderosa, i després Okoye i Luz han acabat de confirmar als tricolors en el partit. El marcador continuava ajustat (16-16), però un parcial de 6-0 favorable a l’Andorra ha obligat a l’entrenador del Granada, Pablo Pin, a aturar el partit. Tot i això, hi ha hagut temps fins i tot perquè Maric anotés el primer triple dels locals (21-17) gairebé sobre la botzina al final del primer quart. Harding, Tyson Pérez, Okoye i Maric, en disposició de sortir d’inici. El croat ha continuat fent de les seves i aconseguia posar els sis punts d’avantatge després d’una gran penetració. Han estat els millors minuts de l’Andorra, que a més es mostrava més sòlid a la seva zona. Un triple de Harding ha deixat una màxima de nou punts de diferència per als de Lezkano quan s’havien consumit tres minuts del segon quart, coincidint amb la mala presa de decisions dels visitants de cara a cistella. S’estava veient un Andorra molt més concentrat en les tasques que ho requerien. Cal destacar sobretot el paper de Tyson Pérez en el rebot, deixant aquesta vegada els punts per Maric, encertat tant pel que fa als tirs dins la zona com els de mitja distància. Qui no ho estava eren els visitants, que han hagut de veure com l’Andorra posava els deu punts de diferència (35-25) quan faltaven dos minuts i mig pel descans. Els andalusos han demanat un temps mort que els ha tornat a connectar al partit, després que Wiley i Valtonen anotessin dos triples consecutius i Cheatham mostrés el seu encert en el tir lliure (36-32) per escurçar el marcador. La segona part ha tornat a tenir a Maric com a protagonista. El pívot croat ha estrenat el marcador amb una gran esmaixada i seguia mostrant-se molt poderós en el joc interior, posant els nous punts de diferència altre cop (43-34) i apropant cada cop més a l’Andorra a la permanència. Un tercer quart on el Granada ha acumulat vàries faltes i s’ha posat en bonus molt aviat, obligant als de Pin a tenir molt de compte amb les vigilàncies. L’Andorra tornava a tenir dificultats per frenar a Wiley en defensa, però els visitants havien de millorar en el tir de dos si volien apropar-se en el marcador. Rousselle ha anotat el seu primer triple a falta de dos minuts per la fi del tercer quart, i una antiesportiva xiulada sobre Borg ha donat l’opció als visitants perquè Pere Tomàs es posés a cinc punts. Però el bonus ha fet efecte i l’Andorra ha pogut seguir sumant gràcies a Montero, en una tarda on ha estat més generós (5 assistències) però ha encertat quan tocava en el tir lliure (55-46). El croat Maric (18+10), un dels jugadors més dominants del partit. S’ha arribat a l’últim quart amb +9 de diferència. El Granada es veia obligat a fer créixer els seus percentatges d’encert a correcuita (34% en tirs de dos), en un dia en què a l’Andorra també li estava costant des del triple. Però no podia ser ningú més que Borg qui tornés a distanciar als de Lezkano amb un 3+1 que ha posat el màxim avantatge (59-46). Eren minuts importants per no concedir gaires tirs exteriors, mentre que Maric (16 punts) seguia amartellant la cistella del Granada. El balcànic, Harding i Tyson Pérez ja havien establert les dues xifres al seu compte personal. Només faltava Montero, que ha aparegut en el moment més decisiu. Un triple del dominicà assegurava pràcticament el triomf dels de Lezkano, que posaven un +17 de diferència quan restaven menys de cinc minuts pel final. Només una gesta estratosfèrica podia remuntar el partit, però el Granada ha seguit errant en el tir i la dupla Montero-Harding ha castigat definitivament els visitants per tancar el partit amb l’avantatge més gran al marcador (88-62). FITXA TÈCNICA Morabanc Andorra (88): Pérez 12, Montero 15, Harding 20, Okoye 4, Maric 18, Andric 3, Luz 8, Rubio, Borg 4, Llovet 4, Madsen i Somogyi. 10 de 10 en tirs lliures; 30 de 39 en tirs de dos; 6 de 27 triples; 39 rebots, 18 faltes, cap eliminat. Covirán Granada (62): Cheatham 18, Valtonen 9, Costa 4, Wiley 10, Kramer 8, Dime, Felicio, Rousselle 7, Díaz, Tomàs 6, Iriarte i Barton. 4 de 9 en tirs lliures; 17 de 42 en tirs de dos; 8 de 25 triples; 29 rebots; 19 faltes, Kramer eliminat. Parcials: 21-17; 14-15; 20-14; 33-16