L’Atlètic Escaldes, sense opcions en el seu debut a la Lliga de Campions

Agencia inmobiliaria en Andorra todo tipo de propiedades para comprar alquilar o invertir en Andorra

L’Atlètic ja no partia com a favorit, però el partit s’ha complicat quan tot s’havia disputat un quart d’hora. Morales ha comès penal sobre Grbic i l’àrbitre no ho ha dubtat. Des dels onze metres, Sekulic no ha fallat i ha transformat el 0-1. Pocs minuts després, una altra mala acció en defensa ha costat cara. En l’intent de refusar una jugada montenegrina, Álex Sánchez ha acabat desviant la pilota cap a la seva pròpia porteria. Era el 0-2 al minut 21 i el duel quedava molt coll amunt. Fins al descans, els escaldencs han intentat retallar diferències però sense sort. Víctor Casadesús ha estat l’home més actiu dels andorrans però sense fortuna de cara a porta. Al segon temps, també ho ha provat Coureur, però el porter Pavlicic ha salvat el seu xut. Al 60′, qualsevol opció de remuntada s’ha esvaït. Sekulic, en un llançament de cantonada, ha marcat el tercer. D’aquí al final, poca cosa a destacar. Els montenegrins han sabut aguantar el marcador davant un rival que era conscient que poca cosa hi havia a fer. Per tant, el debut de l’Atlètic Escaldes a la màxima competició europea ha estat efímer. Tot just un partit. Ara bé, l’aventura continental encara no ha acabat. L’equip de Fede Bessone sortirà rebotat ara cap a la Conference League, torneig en el qual entrarà a la segona eliminatòria prèvia.