L’FC Andorra cau contra el Vila-real B i encara no coneix la victòria en la pretemporada

Agencia inmobiliaria en Andorra todo tipo de propiedades para comprar alquilar o invertir en Andorra

L’Andorra ha tingut el control de la pilota en els primers compassos del partit, però sense generar excessiu perill a la porteria de l’andorrà Iker Álvarez de Eulate. David Moreno ho ha intentat al minut 13, la seva rematada ha sortit fora. El filial del submarí groc també buscava l’àrea andorrana i Pascual enviava el seu xut desviat. Just abans del descans els groguets haurien pogut obrir el marcador. Una falta servida ràpidament al mig del camp ha agafat la defensa descol·locada i Rodrigo ha aprofitat el refús d’Arroyo després d’una centrada, però la rematada no ha anat entre els tres pals. Jandro marcant jugada A la represa, Lobete ha controlat a la perfecció una pilota que ni Bover ni el mateix davanter no han pogut transformar. Al minut 56 arribaria l’1-0. Espigares remata de cap al travesser amb la mala fortuna que rebota a les cames de Nico Ratti que es va el gol en pròpia porta. Sense massa temps per reaccionar, els locals han fet el segon al cap de cinc minuts. Error defensiu que permet a Marcos Sánchez batre a Ratti. Eder Sarabia ha introduït un carrusel de canvis amb l’entrada de Sergi Samper, que des d’avui és jugador de l’FC Andorra de ple dret. Les modificacions no han tingut efecte i al minut 89 arribava la sentència amb el gol de Jonhy Arriba. Manu Nieto controlant la pilota Primera derrota de la pretemporada contra un equip de la mateixa categoria. De moment, encara no es coneix la victòria, que s’espera que pugui arribar demà al Nou Estadi contra el Nàstic de Tarragona (20 hores). FITXA TÈCNICA Estadi: Ciutat Esportiva JM Llaneza VILA-REAL B (3): Iker Álvarez, Lanchi, Espigares, Del Moral, Carlo, Pascual, Rodrigo, Romero, Forés, Tiago i Hugo Pérez. També han jugat Efremov, Rubén Gómez, Marcos Sánchez, Javier Ontiveros, Arriba Requena, Viveros, Fabio Blanco i Gelardo. FC ANDORRA (0): Ratti, Leal, Arroyo, Pastor, Diego González, David Moreno, Bover, Jandro, Molina, Lobete i Nieto. També han jugat Petxarroman, amper, Vilanova, Iván Gil. Pampín, Iker Benito, Arnau Prat, Sami i Patrick. Àrbitre: Francisco José Ortega Herrera (València). TG Efrmov, Arriba / Samper. Gols: Ratti 1-0 (p.p, 56′), 2-0 Marcos Sáncez (61′), 3-0 Jonhy Arriba (89′).