Manu Nieto posa la màgia amb un ‘hattrick’ en l’estrena de l’FC Andorra a l’Estadi Nacional

Agencia inmobiliaria en Andorra todo tipo de propiedades para comprar alquilar o invertir en Andorra

Eder Sarabia ha repetit el mateix onze inicial que a Leganés, cosa estranya en ell, tenint en compte que sempre li agrada fer rotacions i tenir tots els jugadors endollats. Però ja ho diuen que quan una cosa funciona, millor no tocar-la. Els jugadors han sortit amb una samarreta on es podia llegir el missatge “molts ànims Christos”. Un petit homenatge a Almpanis, que es perdrà gairebé tota la temporada per lesió. Els tricolors han sortit dominadors del partit i buscant la porteria de Marc. Al minut dos, centrada de Pampín per banda esquerra, que ha obligat el porter a posar les mans per evitar el primer. Al minut dotze, nova internada de Pampín per l’esquerra i Bover remata desviat. La primera arribada del Cartagena no ha arribat fins al minut 17 quan l’ex de l’Andorra, Héctor Hevel, centrava per la dreta, però Juan Carlos no podria arribar a la pilota. Arroyo en una jugada contra el Cartagena El primer xut entre els tres pals ha estat pel Cartagena, al minut 26. Centrada per banda dreta i la rematada d’Ortuño acaba a les mans de Ratti. Els andorrans tenien la possessió de la pilota, que ha arribat al 72%, però el rival intentava aprofitar les pèrdues dels andorrans per crear perill. L’Andorra hauria pogut fer el primer tres minuts més tard quan una centrada de Petxa no l’ha pogut rematar en condicions Manu Nieto. Precisament el lateral ha estat substituït a la mitja hora de partit, capcot, i ha entrat en el seu lloc José Marsà. Eder Sarabia no li agradava el que estava veient en defensa i ha posat Arroyo de lateral dret. Al 37 jugada de contracop del Cartagena, Jairo centra des de l’esquerra i Ortuño remata als núvols. El rival s’aprofitava de les errades dels andorrans i s’animava de cara a porta. A Marsà se l’ha notat nerviós en algunes jugades. Just abans del descans, Álex Calvo ha centrat una pilota des de la dreta que ha atrapat Marc. A la represa, Rubén Bober ha enviat la pilota al travesser després d’aprofitar una assistència de Marsà. La jugada, però ha estat anul·lada per fora de joc. Al minut 55 arribaria una autèntica obra d’art de Manu Nieto. S’acomoda la pilota i no s’ho pensa dues vegades i etziba un xut des de fora l’àrea imparable fent pujar l’1-0. Manu Nieto xutant des de fora l’àrea fent el primer gol El gol ha donat ales als d’Eder Sarabia i Manu Nieto, tres minuts més tard, hauria pogut fer el segon. Una centrada d’Iván Gil la rematava Nieto al Pal. Tot seguit, Álex Calvo des de fora l’àrea ha obligat Marc a lluir-se. L’extrem ho intentava al 63, però el xut sortia alt. Nieto estava en estat de gràcia. Lobete xutava dins l’àrea i la pilota topava en un defensor, el rebuig el caçava el davanter i l’enviava al fons de la xarxa fent el 2-0. Al minut 70, Moreno Aragón ha estat cridat des del VAR perquè havien vist mans de José Marsà. Després de veure-ho ha xiulat penal. El Cartragena retallava distàncies des dels onze metres mitjançant Ortuño, que ha llençat pel mig. L’Andorra ha seguit amb el mateix guió i al minut 76 Manu Nieto centrava des de la dreta i Lobete enviava l’esfèrica a la creueta. Calvo ha lluitat el refús i ha estat objecte de penal. Nieto no ha fallat i sumava el seu primer ‘hattrick’ a la Liga Hypermotion. Lobete ha tingut el quart a les seves botes, però la pilota ha sortit fregant el pal. En temps afegit, el Cartagena, tornava a posar emoció al marcador. Jugada d’Ayllón que ha batut a Ratti posant el 3-2 a l’electrònic. Segona victòria consecutiva de l’Andorra amb quatre gols a favor i un en contra. El pròxim partit serà diumenge de la setmana vinent al camp de l’Amorebieta (19.30 hores). FITXA TÈCNICA Camp: Estadi Nacional. 2.520 espectadors. FC ANDORRA (3): Ratti, Petxa (José Marsá, 31′), Vilanova, Arroyo, Pampín, Jandro (Sámper, 88′), Bover (Molina, 81′), Iván Gil (Iker Benito, 81′), Lobete, Calvo i Manu Nieto (Álvaro Martín, 81′). FC CARTAGENA (2): Marc, Carlos Sánchez, (Álamo, 69′), Calero, K. Olivas, Solá, Jairo, Muñoz, Hector, Musto, Ortuño i Real (Ayllón, 69′). Àrbitre: Álvaro Moreno Aragón (Madrid). T.G: Petxarroman, Jandro / Ortuño. Gols: 1-0, Manu Nieto (55′); 0-2, Manu Nieto (63,’); 2-1, Ortuño (2-1); 3-1, Manu Nieto (P) (78′); 3-2, Ayllón (93′).