La UE Santa Coloma arrenca la segona volta amb una nova victòria que el consolida com a líder

Agencia inmobiliaria en Andorra todo tipo de propiedades para comprar alquilar o invertir en Andorra

La jornada 10 de la competició va començar dissabte amb un Atlètic Amèrica-Inter Escaldes que posava pressió al líder del campionat. El 0-3 assolit pels escaldencs amb gols d’Argañarz (15′), i dos de Domi Berlanga (45’de penal i al 59′) els situava momentàniament al capdamunt de la classificació. Ara bé, els homes de Ramon Maria Calderé no han deixat marge als dubtes i han superat per 1 a 2 l’Atlètic Escaldes. Amb un gol de Joaquín al minut 51 i un altre de Karim al 81, sentenciaven un matx en el qual l’Atlètic Escaldes només ha pogut escurçar distàncies gairebé sobre el xiulet final, amb gol de Guillaume al minut 90. D’aquesta manera han recuperat el lideratge i deixen l’Inter a dos punts. L’Inter va guanyar 0-3 l’Atlètic Amèrica. D’altra banda, el duel entre l’FC Pas de la Casa i l’FC Ordino s’ha tancat amb un empat a 1. Els ordinencs s’han avançat al minut 64 amb gol de Tellado, però els del Pas han pogut igualar el duel al 73′ amb una diana de Huerta. El Penya Encarnada també es manté a la part alta de la classificació després de superar 0-3 al CF Esperança, que ja fa 7 jornades que no suma i es troba en zona de promoció. Els golejadors han estat Mohedano (45′), Puerto (68′) i Poves (77′). La jornada l’ha tancat un FC Santa Coloma – CE Carroi. Els colomencs s’han imposat 2-1 amb gols de Guillem (44′) i Novoa (75′), de manera que poden mantenir-se tercers. Per part del Carroi ha marcat Marco Antonio al minut 54.