L’Andorra ja és cuer i el menys golejador de la Segona divisió

Agencia inmobiliaria en Andorra todo tipo de propiedades para comprar alquilar o invertir en Andorra

Estava claríssim que la derrota a Cartagena -la dissetena a la lliga- seria el cop més baix des que l’Andorra competeix al futbol professional. A part de no sumar, perdre a Cartagonova implicava deixar l’equip en una situació límit -tant mentalment com esportivament- i creuar els dits perquè es donessin els resultats dels altres rivals directes. El primer de tots, l’Alcorcón, va aprofitar el seu partit per vèncer per la mínima al Real Oviedo (1-0), a qui van anul·lar dos gols en una segona part molt igualada que va acabar decantant Mosquera per treure momentàniament als madrilenys de la zona de descens. Primer revés per l’Andorra, a quatre punts, que en aquells moments es preparava per saltar a la gespa de Cartagonova. Els tricolors van fallar, acumulant un altre partit sense guanyar fora de casa. I el més preocupant: van tornar a encadenar el seu quart partit sense anotar. Si es té en compte les últimes set sortides, l’Andorra no ha marcat cap gol. Ni un. Són ja 18 partits sense fer-ho en 32 jornades, deixant una pobra xifra de només 8 gols anotats a domicili. El flamant fitxatge del mercat d’hivern, Jon Karrikaburu, encara no s’ha estrenat amb la samarreta de l’Andorra en partit oficial. Qui també va perdre és el Vila-real B. Els ‘groguets’, juntament amb l’Andorra, són el pitjor equip fora de casa. Es van avançar a la primera part davant el líder, el Leganés, però dos gols a la recta final van capgirar el marcador (1-2) per deixar als de Miguel Álvarez penúltims, amb un punt més que els tricolors (30). I aquest migdia ha estat el torn de l’Amorebieta. Després de ressuscitar dilluns passat amb un gol de Bustinza que va emmudir a l’Estadi Nacional, els bascos rebien a l’Sporting de Gijón amb les energies renovades. I vaja si s’ha notat. L’equip de Jandro Castro ha derrotat a un dels aspirants a l’ascens sense massa complicacions, amb gols de Jauregui, Morcillo i Edwards que han tret l’equip de la cua de la classificació i queden a tres punts dels llocs de salvació. Tot això a l’espera del resultat de l’Albacete, que disputa aquest dilluns el seu duel contra el Racing de Ferrol (20:30 hores) i podria deixar la salvació a cinc punts. De totes maneres, és l’Andorra qui dormirà últim després d’una setmana molt dura. Va començar amb derrota davant l’Amorebieta, l’equip no va esvair els dubtes a la final de la Copa Catalunya contra l’Olot, i el Cartagena ha acabat de rematar als de Sarabia. A l’espera de si la directiva pren alguna decisió per redreçar el rumb de l’equip, ara ja sí que els partits comencen a comptar-se per finals. La primera, dissabte que ve contra el Mirandés (16:15 hores).