L’UE Santa Coloma pateix a la Copa però supera els vuitens amb un gol al temps de descompte

Agencia inmobiliaria en Andorra todo tipo de propiedades para comprar alquilar o invertir en Andorra

Durant una bona estona, la sorpresa ha planat en el duel entre Carroi i UE Santa Coloma. De fet, els de Ramon Maria Calderé perdien 1-2 a manca de deu minuts per al final. Els colomencs han igualat i, ja al temps de descompte un gol de Faysal ha completat la remuntada i els ha donat el passi a quarts. Emoció també màxima en el duel entre la Penya Encarnada i l’FC Santa Coloma. Al final, ha calgut pròrroga i penals. El 2-2 final s’ha decantat des dels onze metres a favor de la Penya. El tercer duel de la jornada copera enfrontava els dos cuers de la Lliga Multisegur. I s’ha acabat decantant a favor del penúltim classificat, l’Atlétic Amèrica, que ha superat per 1-2 l’Esperança. Un gol abans del descans de Marcel Oliva i un altre a l’inici del segon temps de Leo Salguero han deixat sense reacció el seu rival, que tot just ha pogut escurçar diferències al tram final amb una diana de Roberto López.