Bogeria de gols per acomiadar la temporada i somiar amb la setena plaça

Agencia inmobiliaria en Andorra todo tipo de propiedades para comprar alquilar o invertir en Andorra

No ha entrat bé al partit l’Andorra. Els tricolors han volgut proposar el seu joc habitual de possessió i toc, però s’han trobat a un rival molt vertical. Ja en el minut 2, ha generat un doble avís. A la sortida d’un córner, Ratti ha pogut refusar la rematada de cap d’Mbacke i el refús l’ha recollit Millán, que ha xutat al pal. Una advertència que poc després es transformaria en cop. Els groguets han generat una ràpida transició, al 7′, que ha permès fer arribar la pilota a Millán a la banda dreta. Aquest ha cedit enrere per Thiago, que amb un xut ras i creuat ha superat Ratti. L’Andorra ha intentat reaccionar novament amb la seva fórmula. L’home més actiu ha estat Carlos Martínez, que ha rematat en dues ocasions, una amb la dreta (12′), l’altra amb el cap (14′) sense encertar entre pals. El domini tricolor era contrarestat per un Vila-real B que buscava robar i sortir a la contra. Tot i això, l’Andorra ha començat a aproximar-se a l’àrea de Gianni -Iker Álvarez no ha viatjat al Principat perquè demà serà suplent amb el primer equip a Vallecas-. Bover, de falta, ha estat l’autor del primer gol tricolor. I en una d’aquestes, s’ha aconseguit forçar una bona falta a la frontal de l’àrea, lleugerament escorada a banda esquerra. La responsabilitat l’ha assumit Bover. I el balear ha tornat a treure’s de la màniga, o millor dit, de la bota, un gran gol. Xut per sobre la tanca davant el qual no ha pogut fer res el porter visitant. A l’equador del primer temps, arribava la igualada amb el quart de la temporada pel mallorquí. L’empat ha donat aire a l’Andorra, que ha passat a dominar de forma clara. Carlos Martínez, una acció a pilota aturada, ha tornat a rematar desviat (36′) i dos minuts després ha estat Altimira qui ho ha provat des de lluny. El lateral ha engaltat un llançament que ha estat repel·lit pel travesser. Abans del descans, però, els tricolors han reincidit en l’error. Pèrdua de pilota en un servei de banda mal executat a terreny propi i Forés ho aprofita per assistir en profunditat a Carlo Adriano. El jugador groguet ha deixat Ratti assegut i ha marcat l’1-2 a plaer (41′), resultat amb el qual s’ha arribat al descans. Mika Mármol celebra el gran gol que ha igualtat el duel a 2. Si es volia ser setè, o almenys tenir aquesta opció, calia remuntar al segon temps. I l’equip ha sortit amb ganes de fer-ho. I ho ha fet en poc menys d’un quart d’hora. La igualada ha estat obra de Mika Mármol, que s’ha estrenat en lliga amb un fantàstic gol. Fuetada des de la frontal i la pilota que entra pel mateix escaire de la porteria grogueta. I poc després, l’Andorra ha fet tastar el Vila-real B la seva pròpia medicina. Almpanis talla una pilota en la sortida dels castellonencs i cedeix a Carlos Martínez, que no falla en el mà a mà a Gianni. Novè gol en lliga del mataroní en el seu partit 100 com a tricolor. Per primer cop en el partit, els d’Eder Sarabia se situaven dominant el marcador. El Vila-real B ha intentat estirar línies i cert que ha tingut major presència a camp contrari, però també ha deixat més espais al darrere. L’Andorra no ha volgut, però, arriscar més del compte. Es defensava en ordre. A vegades, però, això no és suficient. Davant la qualitat poc es pot fer. I al 82′ ha aparegut la que tenen els jugadors del filial groguet. Tasende, que feia uns minuts que havia saltat al camp, ha engaltat amb una espectacular voleia des de 30 metres un refús de la defensa tricolor. Res ha pogut fer Ratti per evitar l’empat a 3. Carlos Martínez ha marcat el 3-2. Semblava que el resultat no es mouria ja i que l’Andorra perdria l’opció de la setena plaça, però el partit, no es pot negar, ha estat una bogeria de gols que ha servit per acomiadar amb molt bon gust de boca la temporada. Encara quedava una darrera urpada tricolor, l’última de la lliga. Gran acció entre Bundu i Petxarroman per banda dreta i el lateral basc, incorporat a l’atac, ha cedit a Jacobo que ha marcat el 4-3 (86′). Ara sí, l’Andorra ha sabut tancar el partit. I celebrar el comiat amb la seva afició amb un nou triomf, el dissetè en el seu debut a LaLiga Smartbank. Amb 59 punts, se situa en setena posició, una per sota de la que dona accés al play-off. La mantindrà si l’Oviedo perd al camp del Llevant i el Cartagena no guanya al del Racing. Toca, doncs, esperar, per saber la classificació final dels d’Eder Sarabia. Sigui quina sigui, però, la campanya s’ha de valorar de forma excel·lent. FITXA TÈCNICA Camp: Estadi Nacional. 1.731 espectadors. FC ANDORRA (4): Ratti, Alti (Petxarroman, 78′), Vilanova, Mármol, Pampín, Aguado (Jandro, 78′), Molina (Jacobo, 61′), Bover (Héctor, 71′), Valera (Bundu, 71′), Almpanis i Carlos Martínez. VILA-REAL B (3): Gianni, Carreira, Clavijo (Requena, 79′), Hugo, Mbacke (Abraham, 46′), Romero (Tasende, 46′), Carlo Adriano, Tiago, Pacheco, Forés (Fer Niño, 58′) i Millàn (Iker Goujón, 75′). Àrbitre: Quintero González (Andalusia). T.G.: Petxarroman / Pacheco, Romero, Hugo Pérez, Mbacke. Gols: 0-1, Thiago (7′). 1-1, Bover (23′). 1-2, Carlo Adriano (41′). 2-2, Mika Mármol (51′). 3-2, Carlos Martínez (57′). 3-3, Tasende (82′). 4-3, Jacobo (86′).1