L’aturada no afecta a la UE Santa Coloma per seguir manant a la classificació de la Lliga Multisegur

Agencia inmobiliaria en Andorra todo tipo de propiedades para comprar alquilar o invertir en Andorra

Van ser els líders, la UE Santa Coloma, els encarregats d’obrir la jornada aquest dissabte amb un còmode triomf sobre el Carroi (0-3) per continuar posant el llistó molt alt des del capdamunt de la classificació. Un partit on es van avançar molt aviat en el marcador gràcies al gol de Karim Lkoucha al minut 2. El domini dels de Calderé es va prolongar durant tota la primera part, i va ser en el segon temps quan van sentenciar. Un gol de Juan Alberto Sánchez i el segon de Lkoucha van confirmar el triomf dels groc-i-negres, que obligaven els seus perseguidors a sumar de tres en tres. I així ho han fet. Tot i que la jornada dominical ha arrencat amb un empat entre l’Ordino i el Pas de la Casa (1-1). Ha estat l’únic resultat igualat del dia, amb David Salguero avançant al Pas a l’inici de la represa, però després d’una expulsió al temps afegit, Javier Montserrat ha assegurat un punt per l’Ordino que deixava als que exercien com a visitants sense premi, que a part han acabat jugant amb nou. Després ha estat el torn de l’Inter Escaldes, que ha encarrilat el seu partit contra l’Atlètic Amèrica (2-0) al primer temps amb gols de Marc Caballé i Pablo Argañaraz, un dels màxims golejadors de la competició. Els blau-i-negres, però, han hagut de suar per confirmar el triomf després de l’expulsió de Cristian González al minut 48. Qui ho ha tingut més fàcil per guanyar ha estat el FC Santa Coloma. L’equip entrenat per Fede Bessone no ha tingut rival en l’Esperança (0-6) i a la primera meitat ja gaudia d’un avantatge de quatre gols. Un hat-trick de Cristian Novoa, a més dels gols de Mario Mourelo, Rubén Herraiz i Moisés San Nicolás, han sentenciat un marcador que deixa a l’Esperança en l’última posició que implica el descens directe a la Lliga Unida. Per tancar la jornada, l’Atlètic Escaldes s’ha imposat (1-2) a la Penya Encarnada gràcies a un doblet d’Iñigo Barrenechea que ha ajudat als vigents campions a no despenjar-se dels quatre primers llocs. D’aquesta manera, la UE segueix líder amb 54 punts, seguida per l’Inter d’Escaldes (50), FC Santa Coloma (46) i Atlètic Escaldes (45) quan resten sis jornades pel final. [related:galleries:1:{orientation:vertical}]