UE Santa Coloma i Inter d’Escaldes continuen ferms al capdavant de la primera divisió de futbol

Agencia inmobiliaria en Andorra todo tipo de propiedades para comprar alquilar o invertir en Andorra

Justament, l’enfrontament entre la Penya i els escaldencs va ser el primer duel de la jornada, disputat ja dissabte. Els encarnats van aconseguir l’empat in extremis gràcies a un gol en temps de descompte marcat per Mohedano. La diana més enllà del minut 90 va servir per neutralitzar el gol escaldenc que Sgro havia fet poc abans del descans, un parell de minuts escassament abans d’anar al vestidor. En el primer partit d’aquest diumenge, l’FC Santa Coloma no ha tingut problema per desfer-se del Pas de la Casa amb un contundent 0-5. Garrido ha obert el marcador just al quart d’hora de partit, però no ha estat fins ben entrada la segona part quan s’ha desfermat l’activitat golejadora dels colomencs. Novoa ha marcat en dues ocasions (als minuts 59 i 89) i Miguel López i Nierga també han contribuït a la golejada (minuts 75 i 80). També amb claredat ha aconseguit la setena victòria del curs la UE Santa Coloma. En aquesta ocasió ha derrotat el Carroi per un clar 3-0. Ja al minut 9 de partit, el ‘pistoler’ Obama ha avançat els de Calderé. El jugador de la UE, en un gran estat de forma, ha tornat a veure porta quan s’iniciava el segon temps (minut 52). Obama ha marcat cinc gols en dues jornades. El marcador final, el 3-0 definitiu, l’ha establert Veloso de penal al minut 73. El segon classificat continua sent, s’ha dit, l’Inter d’Escaldes. Els de Canals s’han imposat a l’Esperança per dos gols. Amb una diana al final de cada part n’han tingut prou els escaldencs. Argañaraz ha marcat al minut 42 i El Haddadi ha vist porta quan ja s’estava jugant el temps extra de la segona part. En el darrer partit de la jornada, l’Ordino ha derrotat l’Atlètic Amèrica amb dos partits prou matiners. Els ordinencs, que han encadenat el segon triomf consecutiu i se situen cinquens a la classificació, han vist un doblet de Tellado (minuts 2 i 24). Els americans, que són últims i fa cinc partits consecutius que perden, han escurçat distàncies gràcies a Balastegui (min 69). [related:galleries:1:{orientation:vertical}]