Letònia amarga l’estrena de la selecció femenina en partit oficial a l’Estadi Nacional

Agencia inmobiliaria en Andorra todo tipo de propiedades para comprar alquilar o invertir en Andorra

Els primers compassos del partit han estat força igualats, però a poc a poc les jugadores de Letònia han començat a marcar territori gràcies a l’efectivitat de cara a porteria. Al minut 14 arribaria el 0-1. Karlina Miksone aprofitava una mala sortida de pilota per part de Maria da Cruz i superava a Luna Marcet. Dos minuts més tard, Olga Sevcova treia una falta des de la mitjana distància que s’estavellava contra el travesser. Miksone lluitant una pilota Tere Morató ho provava per part tricolor des de fora l’àrea, però la seva rematada sortia fora. Tot seguit, Letònia feia el 0-2 obra de Miksone. Amb el marcador en contra, les futbolistes de José Antonio Martín (Guti) no s’arronsaven i Morató, posava a prova la portera contrària, sense massa sort. Precisament, la jugadora del Vila-real femení s’ha hagut de retirar lesionada a la mitja hora de joc i el seu lloc l’ha ocupat Noa Gallinat. Cinc minuts més tard, les letones feien el 0-3 mitjançant Victorija Zaicikova. Abans del descans, Miksone signava el seu ‘hat-trick’. Càstig sever per a la selecció en els primers 45 minuts. Tere Morató en una jugada contra Letònia A la represa, Letònia ha sortit amb ganes de més. Miksone al minut 40 ha enviat la pilota al pal. El control del partit era visitant, mentre que la selecció d’Andorra buscava el seu gol. Marina Fernàndez ho ha intentat amb una falta des de la llarga distància que ha obligat a intervenir Vaivode. Aquesta jugada ha donat energia a les andorranes que han disposat de bons minuts. La selecció buscant la porteria de Letònia Letònia amb la victòria coll avall continuava buscant el gol. Sevcova ha fet lluir Luna Marcet. Al 82′, Miksone buscava el pòquer, però Marcet ha hagut de posar les mans enviant la pilota a córner. El marcador no s’ha mogut i s’ha consumat la primera derrota de les andorranes en la Nations League. El pròxim partit serà el 27 d’octubre contra Malta. FITXA TÈCNICA Camp: Estadi Nacional. 813 espectadors. Andorra (0): Luna Marcet, Neus Rosas, Maria Moles (Laia Solé, 83′), Maria da Cruz, Paula da Silva (Míriam Tizón, 77′), Laia Sin (Cristina Lacour, 45′), Marina Fernández, Erica Gonçalves, Sònia Carrancà (Bibiana Gonçalves, 45′), Tere Morató (Noa Gallinat, 30′) i Maria Ruzafa. Letònia (4): Vaivode, Linina, Rocane, Flakse, Garanca (Tumane, 89′), Valaka, Gornela (Lipsane, 74′), Poluhovica (Suvitra, 74′), Zacikova, Sevcova i Miksone (Danilova, 89′). Àrbitre: Nanna Lef Andersen (Dinamarca). T.G.: Maria da Cruz, Paula da Silva / Sevcova, Garanca. Gols: 0-1. Miksone (14′). 0-2 Miksone (25′). 0-3 Zaicikova (25′). 0-4 Miksone (45+’).