Remuntada èpica del MoraBanc Andorra que creu fins al final i derrota l’Obradoiro

Agencia inmobiliaria en Andorra todo tipo de propiedades para comprar alquilar o invertir en Andorra

Els tricolors han començat anotant amb una cistella de Starks (17 punts). A diferència de la setmana passada al Palau Blaugrana, els triples no entraven amb tanta facilitat, mentre que l’Obradoiro de la mà de Tinkle i Pustovyi trobaven cistella amb facilitat. De fet, el pivot ucraïnès ha anotat set punts en poc temps. Els homes de Natxo Lezkano no es trobaven fins en atac i els hi costava desxifrar la defensa gallega, fruit d’això són les tres pèrdues. Amb 9-17, el tècnic dels andorrans ha hagut de demanar temps mort per arreglar moltes coses. Els locals no estaven fins i el rival dominava fins a arribar a la màxima del primer quart 13-23, amb Rafa Luz fent una falta a manca de dos segons que regalava dos tirs lliures a Álvaro Muñoz. Un atac de l’Obradoiro. El segon quart no començava massa bé per als locals amb un parcial de 0-4 que han arribat a posar la màxima diferència a l’electrònic amb 14 punts per sobre (13-27). A partir d’aquest moment, el MoraBanc Andorra ha començat a estar encertat des de la línia de 6,75 i de tres en tres ha anat eixugant la diferència amb un parcial de 12-4 es posava 25-31. Okoye tenia el canell calent, mentre els de Moncho Fernández no estaven tan encertats com ho havien estat en el primer període. Els andorrans han continuat treballant com les formigues i s’han arribat a posar a un punt, però Howard feia la darrera cistella del quart i al descans el marcador era de 35-38. A la represa, el MoraBanc Andorra ha tingut uns bons primers mints en el que ha aconseguit posar-se per davant en el marcador (41-40) gràcies a una safata d’Okoye. Això ha estat un miratge perquè els de Santiago de Compostel·la han reaccionat d’una manera letal. Tinkle feia honor al seu nom i anotava de tres en la següent jugada. Els andorrans intentaven que el rival que no marxés, però no els ha pogut contenir. Estaven bloquejats en atac. Un parcial de 8-22 amb Scrubb encertadíssim des del triple liderava un gran tercer quart arribant a tenir 20 punts de diferència. Al final del tercer quart, 52-69. Felipe Dos Anjos fent una cistella contra l’Obradoiro. LA REMUNTADA Els darrers deu minuts depararien moltes sorpreses. El MoraBanc Andorra ha començat amb un parcial de 5-0, però l’Obradoiro ha posat la directa fins a arribar a tenir una diferència màxima de 21 punts, sí com llegeixen, 21 punts. No és fàcil remuntar una diferència tan gran, però si en algun lloc això pot passar és a la Bombonera. Natxo Lezkano demanava temps mort i esperonava els seus homes perquè no baixessin els braços. Dit i fet. A poc a poc han anat retallant les diferències de la de Goudelock (16 punts), que s’ha posat l’equip a l’esquena en els moments més complicats. Precisament, era l’encarregat de posar l’empat a 86 amb un parcial de 27-6 i Nacho Llopvet posava el seu equip per davant. Moncho Fernández a la banqueta gallega s’ho mirava incrèdul. Dos tirs lliures de Somogyi (MVP: 10 punts, 8 rebots i 20 de valoració) posaven el 90-86. S’entrava en el darrer minut i Goudelock feia una falta a Howard que valien tres tirs lliures. En la següent jugada, dos tirs lliures, que el nord-americà tricolor no ha errat. Quedava una possessió, però l’Obradoiro no ha encertat el triple i la victòria s’ha quedat a casa. Sonava el ‘Swett Caroline’ i això vol dir que tocava celebració i de les grosses per continuar creient en l’equip. El pròxim partit serà dissabte vinent a la pista del Joventut de Badalona (18 hores).