Manu Nieto i Bover donen la primera victòria de la pretemporada a l’FC Andorra

Agencia inmobiliaria en Andorra todo tipo de propiedades para comprar alquilar o invertir en Andorra

Eder Sarabia ha presentat un onze amb molts canvis respecte al partit d’ahir contra el Vila-real B. Els tricolors s’han vist sorpresos per la pressió alta del Nàstic en els primers compassos de partit i ha disposat d’un parell d’ocasions. Al minut 3 Marc Álvarez ha estat a punt d’aprofitar una errada d’Arroyo per fer el primer, però el seu xut no ha trobat porteria. Al quart d’hora de joc, una nova errada del central l’ha aprofitat Montalvo per provar sort i la pilota ha acabat a córner. A poc a poc, els andorrans han començat a tenir el control de la pilota i a crear ocasions de gol. Als divuit minuts de partit, bona jugada per la banda d’Iker Benito per la banda esquerra, cedeix la pilota a Iván Gil que xuta fregant el pal. Dos minuts més tard arribaria l’ocasió més clara de la primera meitat, novament, amb Gil com a protagonista. S’ha quedat sol dins l’àrea i després de superar el porter Montalvo la treu sota pals. Iván Gil lamentant se A mesura que anaven passant els minuts, els d’Eder Sarabia es trobaven cada vegada més còmodes sobre el terreny de joc. Al minut 26 Sami ho ha intentat de cap, però la seva rematada ha sortit per sobre del travesser. A la represa, Sarabia ha introduït dos canvis, Leal i Diego González, després que Arroyo marxés al descans amb molèsties. Per la seva part, el Nàstic ha introduït deu canvis d’una tacada, entre els quals l’ex de l’Andorra, Marc Fernández, que ha intentat la llei de l’exjugador només indicar-se el segon temps. Es portaven quatre minuts i Jaume Jardí aprofitava una greu errada de Lizoain que no atrapava una pilota i li deixava en safata de plata al davanter grana per fer l’1-0. El gol ha suposat un gerro d’aigua freda i l’Andorra ha perdut el control de la pilota i Jaume Jardí intentava una centrada que no ha trobat rematador. Al 68, Marc Fernández ha estat a punt de fer el segon, però la seva rematada ha marxat fora. Iker Benito intenant una centrada Sarabia ha introduït més canvis després de la pausa d’hidratació. Al 83, Iván Gil hauria pogut empatar però el xut l’ha tret amb els punys Pirot. Els tricolors ho intentaven i Manu Nieto ha canviat la cara del partit. Primer amb un xut creat empatava a manca de dos minuts per arribar al final del temps reglamentari. Amb l’1-1 i quan tot feia pensar que s’aniria a la tanda de penals, Manu Nieto fa la passada de la mort per a Rubén Bover qui feia l’1-2 definitiu i el Trofeu Ciutat de Tarragona marxava cap al Principat. Primera victòria de la pretemporada per als tricolors. El pròxim partit serà el 4 d’agost contra l’Osca. FITXA TÈCNICA: Camp: Nou Estadi Costa Daurada. NÀSTIC DE TARRAGONA (1): Parra, Trigueros, Dufur, Álvarez, Montalvo, Andy, Pablo Fernández, Borja, Mario, Tirlea i Quirós. També han jugat Nacho, Pol, Gorostidi, Marc Fernández, Oscar, Pochettino, Joan Oriol, Jardí, Concha, Urbina, Pirot i Albert Querol. FC ANDORRA (2): Lizoain, Arroyo, Petxa, Vilanova, Diego Pampín, Samper, Iván Gil, Sami, Arnau Prat, Iker Benito i Patrick. També han jugat Leal, Diego González, Molina, Jandro, Bover, Lobete, Manu Nieto i David Moreno. Àrbitre: Rubén Albalos Barrera. Gols: 1-0 Jaume Jardí (49′); 1.1 Molina (88′); 1-2 Rubén Bover (92′).