Samper dona tres punts ‘in extremis’ a l’FC Andorra

Agencia inmobiliaria en Andorra todo tipo de propiedades para comprar alquilar o invertir en Andorra

Eder Sarabia ha tret un onze inicial amb alguns canvis respecte al darrer partit contra el Burgos. Manu Nieto tornava a la titularitat a la davantera o Jandro Orellana comandava la sala de màquines. Els dos equips sabien el que s’hi jugaven i sobre el terreny de joc s’ha vist durant els primers 45. Minuts. A poc a poc l’Andorra com és habitual ha aconseguit de la pilota, mentre que els aragonesos es posicionaven molt bé sobre el terreny de joc amb una defensa de cinc, que feia complicat que els locals poguessin trobar espais. De fet, la primera aproximació ocasió del partit no ha arribat fins al minut 22 quan un error de mesura d’Adri Vilanova deixava sol Hugo Vallejo, però sortosament per a l’Andorra Diego González s’ha llençat a terra per evitar que el davant del Huesca pogués entrar dins l’àrea i plantar-se sol davant Dani Martín. A partir d’aquest moment és quan han arribat les ocasions dels tricolors, tres només en els primers 45 minuts. La primera ha estat al 28′ en una sortida d’un córner i la rematada amb el cap d’Álex Calvo des de la frontal de l’àrea petita ha posat a prova els reflexos d’Álvaro Fernández. El mateix jugador n’ha disposat d’una de molt clara al minut 37. Jugada personal per banda dreta amb dos retalls, però el xut ha sortit massa centrat i l’ha atrapat el porter. Just abans del descans, l’ha tingut Adri Vilanova després d’un córner, però la seva rematada s’ha estavellat en la munió de cames que hi havia dins de l’àrea. Rematada de cap d’Álex Calvo. A la represa, l’Andorra ha continuat amb el control de l’esfèrica, però sense generar massa perill a la porteria contrària. Al quart d’hora de la segona part, Joaquín Muñoz intentava fer el primer pel Huesca, però la seva rematada sortia fora per poc. El davanter Hugo Vallejo es lesionava a la següent jugada i entrava en el seu lloc Bolívar. El primer xut amb perill dels locals en el segon temps seria de Pampín des de fora l’àrea, sense problemes per Álvaro Fernández. Quan deixes espais perquè l’Andorra corri és quan Álex Calvo mostra el seu potencial. Un minut més tard, xutava fora. El Huesca esperava la seva oportunitat i Kento engaltava una volea que feia lluir Dani Martín. UN GOL QUE VAL EL SEU PES EN OR Mai es pot donar un partit per acabat fins que no xiula l’àrbitre. Quedava un minut per arribar al temps reglamentari. Una falta des de la línia de tres quarts la picava Álvaro Martín i Sergi Samper amb el cap rematava al fons de la xarxa desfermant l’alegria dels jugadors i de l’afició. Trencava la ratxa de quatre partits sense guanyar en lliga i cinc si sumen la derrota a la Copa. D’aquesta nmanera, tornava a guanyar més d’un mes després. La darrera victòria datava del 28 d’octubre contra el Llevant. Sens dubte, un baló d’oxigen que permet respirar una mica l’Andorra que suma 21 punts. El pròxim partit serà diumenge vinent al camp de l’Eibar (18.30 hores). L’FC Andorra celebrant el gol de Samper. FITXA TÈCNICA Camp: Estadi Nacional. 2.120 espectadors. FC ANDORRA (1): Dani Martín, Leal (Álvaro Martín, 80′), Adri, Diego (Marsà, 70′), Pampín, Jandro (Samper, 70′), Molina, Lobete, Alex Calvo, Iker Benito (Pablo Moreno, 46′) i Manu Nieto (Sheidler, 70′). SD HUESCA (0): Álvaro, Loureiro, Javi Mier (Kento, 58′), Gerard, Javi (Manu Rico, 87′), Hugo Vallejo (Bolívar, 58′), Joaquin (Enzo Lombardo,87′), Pulido, Blasco, Vilarasa i Sielva. Àrbitre: Orellana Cid (Andalusia). T.G.: Pablo Moreno, Dani Martín / Pulido, Valentín. Gols: 1-0, Samper (89′).