Castanya a la Copa del Rei d’un Andorra desganat

Agencia inmobiliaria en Andorra todo tipo de propiedades para comprar alquilar o invertir en Andorra

N’ha tingut prou numèricament, perquè futbolísticament, els lleonesos han passat la mà per la cara als tricolors. Cert que la Copa és la competició de les sorpreses. Però l’Andorra ha fet molts mèrits -demèrits, vaja- per caure derrotat. Ni tan sols un discutible penal no ha permès els tricolor marcar. Ni ganes, ni intensitat, ni futbol. Res a veure amb el partit que els andorrans van jugar dissabte contra el Llevant. Una caricatura d’equip en moltes fases del matx. Superats. Sorprenent, fins i tot, per la diferència de teòric nivell entre els uns i els altres. Encara que al municipal de La Eragudina ha semblat que els papers estaven canviats. I això que l’Andorra ha agafat el comandament del partit a l’inici. Però sense perill. Ben al contrari d’un Astorga que esperava la seva oportunitat. I tant si l’esperava. Perquè mentre els d’Eder Sarabia marejaven la perdiu, a la mínima que podien els locals collaven de valent. El punta Javi Amor ha portat perill del bo. Ja al minut 3 amb un cop de cap des del punt de penal i després, ja al minut 20, aprofitant un error d’Anderson Arroyo. Just el colombià ha encadenat diverses errades i tot plegat ha acabat derivant en l’1-0. MANU NIETO MIRA DE FER UNA PASSADA CAP A MIGUE LEAL. Just abans del gol, Sarabia ja havia fet un canvi, havia tret del camp Pablo Moreno per posar damunt la gespa Rubén Sarabia. Feia alguns minuts que el tècnic basc no veia les coses clares i menys les ha vist quan un córner servit per Chris Bueno s’ha anat enverinant, especialment després que pentinés la pilota Ivi, i finalment s’hagi colat al fons de la porteria d’un Nico Ratti que fins llavors ja havia salvat els mobles però s’ha acabat empassant la pilota en aquella acció. L’Astorga feia el seu partit davant un Andorra que de cap de les maneres feia el mínim indispensable per passar l’eliminatòria. Amb prou feina si els tricolor havien posat a prova el porter local Sergio. Res de res. I tampoc la situació ha canviat després del descans. Segurament Sarabia ha esbroncat de valent els seus homes. Però l’escenari ha continuat igual. L’FC Andorra ha mirat de tornar a agafar el control del partit. I ho feia. Però sense perill. I els locals, que estaven d’allò més còmodes amb el marcador i amb com anava tot. I a la mínima que podien, encara han tornat a fer patir Ratti. El decorat hauria pogut canviar al tomb de l’equador d’aquesta segona part. Vers el minut 69 Iván Gil, que s’havia incorporat al partit per substituir un Rubén Bover que ja havia sortit prèviament de la banqueta, ha caigut dins l’àrea i l’àrbitre ha xiulat un controvertit penal. Sia com sia, el centrecampista ofensiu tricolor ha volgut picar la pena màxima i no hi ha hagut manera. Gil ha enviat la pilota fora. Ja ha pogut moure la banqueta Sarabia, encertadament o sense encertar-ho, que tot plegat no ha servit de res. Només alguna internada d’Álex Calvo i algun intent d’Aurelien Scheidler. Però sense pràcticament ni xutar, ni rematar entre els tres pals. Cert que els lleonesos han mirat de guanyar temps al temps i n’han perdut tant com han pogut. Però és que l’Andorra ha fet una pobra impressió. Pobríssima. Fins al punt de semblar l’equip petit damunt la gespa. L’equip que ha marxat d’Astorga amb la cua entre cames i una castanya seriosa que els ha deixat fora de la Copa del Rei. FITXA TÈCNICA ATLÉTICO ASTORGA (1): Sergio, Davo, Andrés, Manso, Herrador (Loren, min 69), Chris Bueno (Oscar, min 84), Albertin, David, Peláez (Mario, min 78), Ivi i Javi Amor (Thiao, min 69) FC ANDORRA (0): Nico Ratti, Migue Leal, Arroyo (Scheidler, min 71), Vilanova (Alende, min 65) , José Marsà, Shabani, Sergio Molina, Álvaro Martín, Pablo Moreno (Rubén Bover, min 21) (Iván Gil, min 65), Iker Benito (Álex Calvo, min 71) i Manu Nieto Àrbitres: Román Recio. Assistit per Bázquez i Martín-Consuegra. Targeta groga: David (min 45+2, Astorga). Shabani (min 72, Andorra) Gols: 1-0. min. 22: Ivi, pentinant la pilota en la sortida d’un córner. Estadi: Municipal de La Eragudina