Andorra cau contra Israel i tanca el Preeuropeu amb només dos punts

Agencia inmobiliaria en Andorra todo tipo de propiedades para comprar alquilar o invertir en Andorra

Els dos equips no s’hi jugaven res, però el partit ha estat marcat per les fortes mesures de seguretat. Abans de començar s’ha guardat un minut de silenci en memòria a l’excap de Govern, Toni Martí. Els de Koldo Álvarez de Eulate han sortit valents i la primera ocasió ha estat per Andorra. Al minut dos, Eric Vales ha enviat la pilota a la base del pal. Tot i això, quan el rival tenia la pilota, el combinat nacional es tancava amb una defensa de cinc coneixedor que el control el portaria el rival. La primera aproximació d’Israel a l’àrea d’Iker Álvarez ha estat al minut 8. Dor Peretz ha rematat des de fora l’àrea a les mans del porter andorrà. Un minut més tard, la tricolor intentava tornar a posar setge a la porteria contrària. Ha estat Marcio Vieira qui amb el cap ha estat a punt de fer el primer després d’una assistència de Cucu, però el porter del Bayern de Munic, Daniel Peretz ho ha evitat. La possessió era clarament per a Israel amb un 72% en el primer quart d’hora, però sense inquietar massa l’àrea andorrana. Marcio Vieria lamentant l’ocasió perduda. CERVÓS EN PRÒPIA PORTA El domini de la pilota provocava el primer gol per Israel al minut 29. Una recuperació al mig del camp propiciava una centrada per banda esquerra i Joan Cervós es feina el gol en pròpia porta. Els visitants insistien i sis minuts més tard era David qui ho provava, però la rematada se n’anava a fora. Just abans del descans Dor Peretz executava una falta sense massa problemes per a Iker. A la represa, Israel ha continuat amb el control de la pilota i Kanichowsky ho intentava al 51′, però la rematada sortia fora. La selecció d’Andorra mirava de sortir a l’atac. Izan penjava l’esfèrica, però Aláez no hi arribava. Koldo Álvarez feia els primers canvis al quart d’hora de la segona part. Entraven Marc Gacia i Aarón Sánchez, mentre que els israelians feien el segon avís. En aquesta ocasió era Kinda que rematava fora. Jordi Aláez en una jugada contra Israel. Les ocasions a la porteria andorrana continuaven. Dor Peretz rematava des de fora l’àrea i la pilota marxaria a córner. Passaven els minuts i Israel es feia encara més amo i senyor del partit amb una pressió alta a la sortida de la pilota. David no podria aprofitar una passada filtrada i la rematada defectuosa acabava a les mans d’Iker. La tricolor no es donava per vençuda i al 64′ Vales, al segon pal, no aconseguia connectar una centrada. S’entrava en els darrers deu minuts i Cervós no ha pogut trobar porteria amb la seva rematada. En la jugada posterior, Israel feia el 0-2. Una centrada rassa per banda dreta de Cohen l’aprofitava Kinda per enviar l’esfèrica al fons de la xarxa. Tres minuts més tard, Gorno buscava el tercer, però la pilota sortia refusada. En temps afegit, Israel hauria pogut fer el tercer, però Marc Vales ha tret la pilota, gairebé, sota els pals. Al final, derrota per tancar el Preeuropeu que deixa Andorra cuer amb dos punts. FITXA TÈCNICA Camp: Estadi Nacional. 568 espectadors. ANDORRA(0): Iker Álvarez, Max Llovera, Marc Vales, Bryan Olivera, Moi San Nicolás, Joan Cervós, Vieira (Marc Pujol, 87′), Éric Vales (Marc Pujol, 87′), Aláez (Àlex Martínez, 74′), Izan (Marc Garcia, 57′) i Cucu (Aarón Sánchez, 57′). ISRAEL(2): Peretz, Davidzada, Shlomo, Lemkin (Arad, 46′), Cohen, Kinda (Safuri, 88′), Dor Peretz (Dan Glazer, 61′), Kanichowsky, Khalaili (Gorno, 46′), David i Baribo (Weissman, 74′). Àrbitre: Sascha Stegemann (Alemanya). T.G.: Cucu, Éric Vales, Marc Pujol, Cervós / Kinda. Gols: 0-1, Cervós (p.p., 29′). 0-2, Kinda (81′).