Les dues Santa Coloma del futbol andorrà: la UE cara i l’FC creu

Agencia inmobiliaria en Andorra todo tipo de propiedades para comprar alquilar o invertir en Andorra

En el primer partit d’aquesta quinzena jornada de la Lliga Multisegur, l’Ordino en va tenir prou amb un solitari i matiner gol de Víctor Toledo (al minut 4) per desfer-se d’un Amèrica que continua sent el fanalet vermell de la competició. El seu pas per la primera divisió li està costant Déu i ajuda. En el que havia de ser, aparentment, el matx més equilibrat de la jornada, ja s’ha dit, l’Atlètic Escaldes no ha tingut miraments amb el FC Santa Coloma, que ara ja queda a quatre punts dels escaldencs. En efecte, amb gols de Yeray, Gemelson, Piloto, Cosials i Guillaume, l’Atlètic ha aconseguit un rotund marcador davant els colomencs, que només han pogut reduir distàncies poc després del descans gràcies a un gol de Jordi Aláez i quan els escaldencs ja n’havien sumat tres en mitja hora de joc. Si l’Atlètic-FC Santa Coloma no ha estat l’igualat que s’esperava, l’equilibri sí que s’ha donat entre el Pas i el Carroi. Tots dos han estat guanyant en algun moment del partit. Els dos conjunts miren de mantenir la categoria com puguin. I això s’ha notat en el camp. El 2 a 2 final ha estat d’allò més treballat. El Carroi ha estat el primer en avançar-se gràcies a un gol de Wagner. Alfaiate, poc abans del descans, i Huerta, quan encara no s’havien disputat deu minuts del segon temps, han aconseguit donar la volta al resultat. Finalment, però, Hussain, poc abans de ser expulsat, ha posat la igualada a l’electrònic. Celebració d’un dels gols de la UE. Els de Calderé, ja s’ha dit, no han tingut tants problemes per sumar de tres en tres. De fet, li han fet un set a l’Esperança. Ja es preveia un partit fàcil per a la UE Santa Coloma i així ha estat. Tres gols a cada part han permès els actuals líders de la competició continuar al capdavant de la taula. Els gols colomencs als han fet Palao, Karim, Cifuentes, Alejandro per partida doble i Franco González. Momentàniament, l’Esperança es queda a dos punts de la salvació. Finalment, en el darrer partit de la jornada, l’Inter Escaldes ha demostrat que no vol deixar d’intentar assaltar el lideratge per molt que hi sigui aferrada la UE Santa Coloma. Els d’Otger Canals han derrotat per 0-2 el Penya Encarnada, que lluita per mirar de ser a Europa la temporada vinent. Un doblet d’Argañaraz, amb gols poc abans del descans i poc després de la represa, permet l’Inter continuar trepitjant els talons dels de Ramon Maria Calderé. reportatge fotogràfic: Xavier Miró / FAF [related:galleries:1:{orientation:vertical}]